Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro31.03.2023 00:17

La Găești, Pucioasa, Malu cu Flori, Brănești și Glodeni, Poliția la școală


A A

Poliția la școală

Poliția la școală

În perioada 27-28 martie a.c., polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, cei din cadrul Biroului Siguranță Școlară, cei de la Secția nr. 5 Poliție Rurală Voinești și din cadrul Poliției Orașului Pucioasa au fost prezenți printre elevii de la Școala Gimnazială „Șerban Cioculescu” Găești, Școala Gimnazială Malu cu Flori, Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” Pucioasa, Școala Gimnazială Brănești și Grădinița nr. 2 Glodeni, unde au organizat mai multe activități informativ-preventive.

În cadrul activităților desfășurate, polițiștii au discutat cu cei mici despre faptele de violență fizică și psihică, identificarea unor modalități eficiente pentru gestionarea emoțiilor negative și a conflictelor, prevenirea unor evenimente cu consecințe grave, a delincvenței juvenile, precum și despre siguranța în mediul online.

Totodată, polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, la invitația Centrului Român de Politici Europene, au participat la o activitate interactivă împreună cu elevii Liceului de Arte „Bălașa Doamna” din Târgoviște.

În cadrul întâlnirii au fost abordate subiecte referitoare la promovarea respectului pentru lege și democrație, cunoașterea drepturilor și libertăților civile, dar și despre riscurile asociate consumului de substanțe psihoactive.

 

 

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Județul Dâmbovița – de la trecutul istoric la perspective în secolul XXI
Modernizarea transportului public local, pe ultima sută de metri
Deschiderea BABEL, cu o premieră de succes
Parada Babel FAST 2023!
Concluzii după trei zile ale Festivalului Babel
Muzeul Scriitorilor Dâmbovițeni a fost redeschis
Răsucire iohannistă cu... sticlă spartă
Undă verde pentru construcția rețelei de gaze naturale
Uniunea Sanitas Dâmbovița, alături de colegii de la nivel național
Activitate dedicată Zilei Internaționale a CopiluluiPolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Județul Dâmbovița – de la trecutul istoric la perspective în secolul XXI

Unii istorici, dar și alți oameni de cultură, privesc județul Dâmbovița nu numai ca pe unul voievodal, ci și ca pe unul aristocratic în sensul vechimii sale în istoria poporului român și al existenței unor locuri, în frunte cu capitala sa, Târgoviște, care au dăruit vieții culturale și politice nume cu valoare de cariatide la templul eternității românești.

Și acest județ... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale