Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro31.03.2023 00:17

La Găești, Pucioasa, Malu cu Flori, Brănești și Glodeni, Poliția la școală


A A

Poliția la școală

Poliția la școală

În perioada 27-28 martie a.c., polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, cei din cadrul Biroului Siguranță Școlară, cei de la Secția nr. 5 Poliție Rurală Voinești și din cadrul Poliției Orașului Pucioasa au fost prezenți printre elevii de la Școala Gimnazială „Șerban Cioculescu” Găești, Școala Gimnazială Malu cu Flori, Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” Pucioasa, Școala Gimnazială Brănești și Grădinița nr. 2 Glodeni, unde au organizat mai multe activități informativ-preventive.

În cadrul activităților desfășurate, polițiștii au discutat cu cei mici despre faptele de violență fizică și psihică, identificarea unor modalități eficiente pentru gestionarea emoțiilor negative și a conflictelor, prevenirea unor evenimente cu consecințe grave, a delincvenței juvenile, precum și despre siguranța în mediul online.

Totodată, polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, la invitația Centrului Român de Politici Europene, au participat la o activitate interactivă împreună cu elevii Liceului de Arte „Bălașa Doamna” din Târgoviște.

În cadrul întâlnirii au fost abordate subiecte referitoare la promovarea respectului pentru lege și democrație, cunoașterea drepturilor și libertăților civile, dar și despre riscurile asociate consumului de substanțe psihoactive.

 

 

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Întreruperi de energie electrică programate
Problemele persoanelor vârstnice, în centrul atenției autorităților
Restricții rutiere din cauza caniculei
Care neutralitate?
Activarea punctelor de prim-ajutor în timpul caniculei
Culturile afectate de furtuni, în vizorul Colegiului Prefectural
Coaliția și-a adjudecat un succes „à la Pirus” (II)
Infrastructura rutieră din jurul școlilor, în reabilitare de amploare
Festivalul Rhododendronilor, la Peștera
Prefectul Județului, avertizare de caniculă


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Care neutralitate?

A scrie editoriale e un lucru fantastic. Poți să lansezi idei, dar și să explici teorii, care de cele mai multe ori sunt știute, dar imposibil de exprimat deschis în spațiul public. Pentru astăzi am ales tema neutralității, cu precădere cea de la nivelul Republicii Moldova. Sub deviza „noi suntem între două mari blocuri, cel Vestic și cel rus”, Republica a bâjbâit de la independența obținută... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale