Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro21.11.2023 00:17

Semnal tras de liderul de sindicat din Poliția Dâmbovița, Florin Bălan


A A

Polițiștilor li s-au tăiat voucherele de vacanță pe noiembrie și decembrie

Polițiștilor li s-au tăiat voucherele de vacanță pe noiembrie și decembrie

*„Ordinea publică și siguranța cetățeanului nu este prioritară pentru actualul Guvern!”

 

Ordonanța austerității dată de Guvern pentru a reduce deficitul bugetar al țării i-a lăsat pe polițiști și pe toți cei care lucrează în sistemul de ordine publică și siguranță națională fără vouchere de vacanță pe lunile noiembrie și decembrie 2023! Cei care nu au reușit să-și efectueze concediul de odihnă până acum trebuie să-și ia adio de la decontarea concediului! Liderul de sindicat din Poliția Dâmbovița, Florin Bălan semnalează că salariile celor care lucrează în acest sistem sunt blocate la nivelul anilor 2009 și 2018, cu niște cuantumuri foarte mici, care nu permit oamenilor legii să ducă un trai decent.

„Nu vor să ne dea, ordinea publică nu este prioritară! Ordinea publică și siguranța cetățeanului nu este prioritară pentru actualul Guvern! Suntem într-o perioadă de consultare a membrilor de sindicat pentru declanșarea de noi proteste dar noi, spre deosebire de celelalte sindicate, avem o problemă, noi nu putem să blocăm sistemul, noi nu putem înceta activitatea, așa cum au făcut cei de la Finanțe, din  învățământ, de la Casa de Sănătate... și ei știu lucrul acesta. Nu au știut să facă o lege, în loc să introducă un articol cu indice 1, au scos articolul prin care se prevedea decontarea voucherelor  de vacanță la sistemul de ordine publică, la sistemul de siguranță națională, la toate serviciile secrete și nu au mai pus nimic în loc, iar articolul nou introdus prevede faptul că se vor da voucherele de vacanță de la 1 ianuarie 2024. Deci  cei care nu și-au luat concediul, din 30 octombrie,  au rămas în aer în urma apariției ordonanței austerității. Nu mai există bază legală pentru aceste drepturi, numai  dacă se va da o ordonanță de urgență care să modifice legea austerității, ca să se poată deconta pe aceste 2 luni care au mai rămas. Este o imensă harababură la capitolul legi. Nu este pentru prima dată când se face o lege greșită. Este o situație de harababură, pe nimeni nu interesează apărarea țării”, a declarat liderul de sindicat din Poliția Dâmbovița, Florin Bălan.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Modernizare DS 276 (strada Câmpului) în satul Lunca, comuna Voinești, județul Dâmbovița”
„Frica păzește pepenii” în perspectiva „morții nucleare” (II)
Târgoviștea va aprinde luminile sărbătorilor de iarnă
„Nu suntem mulțumiți de noul ministru al MAI, Cătălin Predoiu”
Uzina UPET Târgoviște obține prestigioasele certificări API
Platformă betonată pentru depozitarea temporară a deșeurilor din construcții
„Frica păzește pepenii” în perspectiva „morții nucleare” (I)
Finanțare asigurată pentru centurile rutiere din Târgoviște, Pucioasa și Fieni
Situație-limită pentru salvatorii montani dâmbovițeni
Schimbări semnificative în organigrama municipalității Târgoviște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

„Frica păzește pepenii” în perspectiva „morții nucleare” (II)

A se lua seama, cu toată seriozitatea, la ceea ce s-a întâmplat, fără să fie o întâmplare câtuși de puțin, în San Francisco, la Summitul Forumului de Cooperare Economică Asia-Pacific, de pe la mijlocul lui noiembrie 2023. Ne oferă, dacă nu avem mintea năucă, ci gata să facă un minim efort de a înțelege „mersul lumii”, o perspectivă a unui orizont geopolitic de pe care s-a ridicat un colț al... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale