Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro04.08.2022 00:17

Sindicatele și-au pierdut răbdarea


A A

Polițiștii își vor striga nemulțumirile în fața Ministerului de Finanțe

Polițiștii își vor striga nemulțumirile în fața Ministerului de Finanțe

*Sindicatul Național al Polițiștilor anunță reluarea protestelor de stradă începând cu data de marți, 9 august 2022 *Sindicaliștii din poliție solicită acordarea sporurilor, dar și a drepturilor salariale prevăzute de lege, precum și actualizarea pensiilor militare de stat, așa cum prevede legea. La protestele de la București vor participa și polițiști din Dâmbovița

 

Pentru că se simt sfidați de către factorii politici  și guvernamentali cu putere de decizie, Sindicatul Național al Polițiștilor anunță reluarea protestelor de stradă începând cu data de marți, 9 august 2022! Pentru început protestul va avea loc în perioada 9-11 august, în intervalul orar 10.00-12.00, în fața sediului Ministerului de Finanțe. În condițiile în care nu va exista un răspuns pozitiv din partea decidenților, protestul se va extinde.... Sindicaliștii din poliție solicită acordarea sporurilor, dar și a drepturilor salariale prevăzute de lege, precum și actualizarea pensiilor militare de stat, așa cum prevede legea. La protestele de la București vor participa și polițiști din Dâmbovița.

„Deja am anunțat că de marți, 9 august 2022, declanșăm protestele de stradă în fața sediilor ministerelor implicate... Protestul va ține până când se va rezolva problema prin negocieri. Avem proteste planificate în luna august, septembrie, probabil că va culmina la sfârșitul lunii septembrie cu un protest masiv concomitent cu declanșarea grevei în rândul personalului din Ministerul de Interne care are dreptul la grevă... Din județul Dâmbovița vom avea zilnic 15-20 de persoane care se vor deplasa la aceste proteste din categoria polițiștilor, personalului contractual, pensionari MAI care și ei sunt afectați și ați văzute câte discuții sunt pe linie de pensii militare. Semnale nu avem de soluționare a problemelor noastre, doar o discuție care a apărut pe media la Ministerul Muncii, care a primit documentele declanșării conflictului colectiv de muncă, așa cum se procedează pe legea dialogului social și care intenționează medierea situației apărute la nivelul MAI, dar suntem la nivelul de simplu anunț. Nu s-a încercat nicio mediere din partea Ministerului Muncii. Vor să participe la proteste și penitenciarele, dar și organizațiile pensionarilor...”, ne-a declarat liderul de sindicat al polițiștilor dâmbovițeni, Florin Bălan.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Sindicatele din Poliție, revoltate de mărirea salariilor parlamentarilor
„Românii, fanatici ai produselor din import”
Mega-proiectul european de apă din Dâmbovița
Parc modern construit pe un loc degradat
Întâlnirea de lucru a Camerelor de Comerț din Regiunea Sud- Muntenia
444 de locuri de muncă disponibile
Salariații QUADRA rămân în grevă
Pensionarii, îngrijorați înainte de venirea anotimpului rece
A fost desemnat câștigătorul pentru proiectarea și execuția DN 71 pe 4 benzi
"Modernizarea DJ 714 avansează rapid"


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Valorile în care credem

Desigur, a discuta despre valori pare ceva banal, într-o lume în care sursele de informare ne invadează parcă prea mult viața. De multe ori, cuvintele seci ocupă spațiu public, iar fără să ne dăm seama preluăm automat expresii pompoase, fără a le trece suficient prin filtrul gândirii personale.

Teoretic, într-o lume utopică, avem anumite valori care ne veghează existența. Astfel, putem să... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale