Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



08.04.2021 00:16

De la începutul pandemiei,


A A

Peste 21 de mii de persoane, confirmate COVID-19 în Dâmbovița

Peste 21 de mii de persoane, confirmate COVID-19 în Dâmbovița

❚ În ultimele 24 de ore, polițiștii dâmbovițeni au efectuat 2101 verificări la persoanele aflate în izolare/carantină iar jandarmii dâmbovițeni au asigurat ordinea publică pe raza comunelor pentru care a fost instituită carantina zonală

Situația la data de 07.04.2021, din județul Dâmbovița, este următoarea: • Persoane testate de la începutul pandemiei: 48.407 • Persoane confirmate cu COVID-19: 21.194 (93 persoane ieri) • Persoane vindecate, în total: 19.337 • Persoane decedate de la debutul pandemiei: 727 • Persoane aflate în carantină la domiciliu/adresa declarată: 931 • Persoane aflate în carantină instituționalizată: 0 • Persoane aflate în izolare la domiciliu: 822 • Persoane aflate în izolare instituționalizată (internate în spital): 237 dintre care 8 persoane la ATI. • Incidența înregistrată în ultimele 14 zile, la nivel județean: 2,61 În ultimele 24 de ore, polițiștii dâmbovițeni au efectuat 2101 verificări la persoanele aflate în izolare/carantină iar jandarmii dâmbovițeni au asigurat ordinea publică pe raza comunelor pentru care a fost instituită carantina zonală. În ultimele 24 de ore, au fost executate de către personalul ISU „Basarab I“ Dâmbovița 8 misiuni pentru transportul persoanelor suspecte/ confirmate cu virusul SARS-CoV-2 la unitățile spitalicești din județ, 8 misiuni de decontaminare a tehnicii și alte 9 misiuni asociate contextului actual. De asemenea, personalul SAJ Dâmbovița a desfășurat 67 de misiuni privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu virusul SARS-CoV-2 la unitățile spitalice ști din județ, 70 de misiuni pentru recoltarea/transportul de probe biologice și 2 misiuni privind asistența unor persoane aflate în izolare la domiciliu. Vă informăm că astăzi a fost aprobată Hotărârea CJSU Dâmbovița nr. 99/07.04.2021 privind constatarea încadrării în limitele incidenței cumulate la 14 zile în unele unități administrativ-teritoriale din județul Dâmbovița. Hotărârile CJSU Dâmbovița sunt publicate pe site-ul Instituției Prefectului-județul Dâmbovița, la secțiunea Situații de Urgență și pe pagina de facebook – Instituția Prefectului-județul Dâmbovița. Distanțarea fizică, igiena corectă a mâinilor, purtarea măștii de protecție în afara domiciliului rămân acțiuni eficiente și la îndemâna noastră pentru a depăși cu bine această pandemie!

CENTRUL JUDEȚEAN DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Polițiștii au împânzit drumurile publice
Cercetat de polițiști pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere
Jandarmii, în acțiune de prevenire pentru siguranța elevilor
Atelier antidrog pentru asistenții sociali
Direcția Silvică Dâmbovița Gestionează 45% din suprafața forestieră a județului
Tânăr cercetat pentru inducerea în eroare a polițiștilor
Schimbări pentru Complexul de Vânătoare de la Bolovani
228 de locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Percheziții într-un dosar de trafic de persoane
Concursul „Știu și aplic”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Lovituri sub centură… electorale

Din punct de vedere politic electoral, se pare că poporul român nu se poate vindeca, mai ales „clasa politică”, grotescă și iresponsabilă. Au trecut 35 de ani de la ceea ce încă numim „revoluția română”, și visul democrației ideale s-a spulberat în deșertul… deșertăciunilor și rătăcim năuci printr-o Uniune Europeană care, existențial, ne-a aruncat într-un haos distopic.

[citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale