Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro05.12.2023 00:09

Noi medalii la karate


A A

Pe podium la Openul României

Pe podium la Openul României

* Lorelley Andrei, Andreea Geană și Ștefania Huiu sunt sportivele de la CS Târgoviște cu acces la medalii

 

Rezultate notabile pentru trei sportive de la CS Târgoviște la ediția din acest an a Openului României de Karate, o competiție interstiluri, găzduită de Sala Sporturilor „Constantin Jude” din Timișoara. Lorelley Andrei, Andreea Geană și Ștefania Huiu au urcat pe podiumul de premiere. Lorelley Andrei a obținut argintul la kumite U21, iar bronzul la kumite senioare, în limitele categoriei 50 de kilograme. Andreea Geană și-a adjudecat două medalii de bronz la kumite U21 și kumite senioare, tot la categoria 50 de kilograme.

În schimb, Ștefania Huiu a intrat în posesia bronzului la kumite juniore, categoria 59 de kilograme. Pe lângă cele trei medaliate, Clubul Sportiv Târgoviște a mai fost reprezentat la Openul României de Karate de alți trei sportivi, care au arătat o evoluții încurajatoare: Valentin Cîrlan (kumite seniori – cat. 60 kg), Alexandru Munteanu (kumite juniori – cat. 61 kg) și Maya Hârjan (kumite minicadete – cat. 47 kg).

Delegație completă

Alături de sportivi a fost si antrenorul secției de karate a Clubului Sportiv, Ionuț Munteanu, precum și antrenorul colaborator, Vasile Munteanu, acesta efectuând deplasarea din Anglia, alături de cele două sportive legitimate la CS Târgoviște, Andreea Geană și Maya Hârjan. Din comisia de arbitraj a făcut parte și Octavian Pomârleanu. La Openul României au participat cei mai buni karateka din țară, scopul fiind acumularea de puncte pentru calificarea în loturile naționale, care vor participa la competițiile internaționale oficiale de anul viitor.

 

 

C.M.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Ivan Pesic, ultimul transfer al Chindiei
Se reia și fotbalul județean
Elena Constantin, dublă medaliată cu bronz
Înotătorii dâmbovițeni, multipli medaliați la Cupa Rotary Contratimp
Meciuri cu multe goluri pentru echipele dâmbovițene
CSM Târgoviște a câștigat Cupa României
Liniște pentru Diego Longo! Nu-l mai deranjați!
Record de participare la Cupa Rotary Contratimp
Sorana Cîrstea, eliminată în semifinale la Dubai
Andrei Flaider e șeful ultimei promoții de arbitri


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Tezaurul românilor, nikogda!?

George Coandă


Bineînțeles că fabulosul Tezaur al poporului român, depozitat în 1916-1917, deci, la vremea Primului Război Mondial, de teama de a nu cădea pradă în mâna celui de-al Doilea Reich german care ocupase vechea Românie de la Carpați Meridionali, la Dunăre, Marea Neagră și până la Siretul inferior, așadar depozitat în pântecele nesățios al Kremlinului moscovit pentru a fi protejat și,... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale