Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro20.09.2023 00:08

Karate Goju Ryu


A A

Pe podium la Campionatul European

Pe podium la Campionatul European

* Valentin Cîrlan, Andreea Geana, Alexandru Munteanu și Ștefania Huiu au obținut medalia de argint în Belgia, la Liege

 

Sportivii de la CS Târgoviște au avut o participare cu succes la ediția din acest an a Campionatului European de Karate Goju Ryu, desfășurat în Belgia, în perioada 15-16 septembrie. Karateka clubului târgoviștean au reprezentat cu fruntea sus România la competiția continentală. La capătul unor evoluții foarte bune, sportivii antrenați de Ionuț și Vasile Munteanu au obținut patru medalii, atât la seniori, U21, cât și la juniori. La seniori, Valentin Cîrlan a intrat în posesia medaliei de bronz, după o prestație pe măsură la concursul de kumite, categoria 60 de kilograme. Locul 3 obținut la Liege este unul dintre cele mai importante rezultate atinse de sportivul nostru în carieră.

4 medalii de argint

Cu o medalie de argint de la Campionatul European a revenit acasă Andreea Geana, la U21. Talentata sportivă a urcat pe podium la kumite, în limitele categoriei 50 kg. În schimb, la juniori, medalii de bronz au obținut Alexandru Munteanu și Ștefania Huiu. În concursul de kumite, Alexandru a intrat în posesia medaliei la categoria 61 kg, iar Ștefania la 59 de kilograme. Practic, toți cei patru sportivi de la CS Târgoviște care și-au câștigat dreptul de a participa la Campionatul European de Karate Goju Ryu din Belgia au urcat pe podiumul de premiere.

 

 

 

C.M.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Chindia, o nouă victorie la U19
Victoria trebuia bifată
Final de an la Liga a 6-a
Chindia a căzut pe locul 3
Cristi Cherchez a obținut Licența C-UEFA
Succes fără emoții
Debut frumos pentru Diego
Se sparge gheața la Moreni
Victorie categorică
Mihai Țiplic, un târgoviștean, campion mondial la padbol


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

„Frica păzește pepenii” în perspectiva „morții nucleare” (II)

A se lua seama, cu toată seriozitatea, la ceea ce s-a întâmplat, fără să fie o întâmplare câtuși de puțin, în San Francisco, la Summitul Forumului de Cooperare Economică Asia-Pacific, de pe la mijlocul lui noiembrie 2023. Ne oferă, dacă nu avem mintea năucă, ci gata să facă un minim efort de a înțelege „mersul lumii”, o perspectivă a unui orizont geopolitic de pe care s-a ridicat un colț al... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale