Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



27.01.2022 00:13

La Potlogi se fac ultimele pregătiri pentru inaugurarea noului sediu de primărie!


A A

Patru investiții vor fi finalizate și inaugurate în acest an!

Patru investiții vor fi finalizate și inaugurate în acest an!

*Primăria de la Potlogi va fi un fel de Palat Brâncovenesc, dar în miniatură, pentru că edilul comunei, profesorul Nicolae Catrina a vrut ca același stil brâncovenesc să se regăsească și la primărie, mai ales că aceasta se găsește în imediata vecinătate a monumentului istoric

 

Autoritățile locale de la Potlogi se pregătesc în acest an să inaugureze patru investiții importante care se află în prezent pe ultima sută de metri, respectiv la fazele finale de execuție! Prima care va fi inaugurată va fi noua Primărie de la Potlogi, evenimentul urmând să aibă loc pe data de 23 mai 2022. Primăria de la Potlogi va fi un fel de Palat Brâncovenesc, dar în miniatură, pentru că edilul comunei, profesorul Nicolae Catrina a vrut ca același stil brâncovenesc să se regăsească și la primărie, mai ales că aceasta se găsește în imediata vecinătate a monumentului istoric. Celelalte investiții la care se va tăia panglica inaugurală vor fi Biserica Strâmbeanu, Sala de Sport din satul Potlogi și Grădinița de la Românești.   

,,Inaugurăm Primăria Potlogi pe data de 23 mai 2022, iar această investiție emblematică pentru comunitatea locală, pentru că va arăta precum Palatul Brâncovenesc, dar în miniatură, a fost realizată din bugetul local, deci din banii primăriei... Tot în acest an, în semestrul I sau începutul semestrului al – II- lea se termină și lucrarea de la Biserica Strâmbeanu, monument istoric categoria A, urmând ca imediat  să facem recepția finală și inaugurarea oficială.

Această clădirea a fost reabilitată cu ajutorul fondurilor europene, proiectul fiind finanțat prin  ADR Sud Muntenia. Tot la începutul semestrului II ne pregătim și de inaugurarea Sălii de Sport din satul Potlogi, unde se află  baza sportivă a localității. Finanțarea acestui obiectiv s-a făcut prin Compania Națională de Investiții (CNI). Tot în semestrul II vom inaugura  și noua Grădiniță, cu șase clase, de la Românești, finanțată pe AFIR, deci din fonduri europene. Deci în acest an vom avea patru investiții importante care vor fi terminate și date în folosință’’, ne-a declarat ieri primarul comunei Potlogi. Nicolae Catrina.  

 

 

Violeta Stanciu



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

„Pașaport de vacanță” pentru copii
Extinderea rețelei electrice la Raciu
„Polițiștii vor relua protestele de stradă”
Ratele la credite se pot dubla până la sfârșitul anului!
Lucrările de extindere a primăriei au demarat
Proiect Smart City pentru modernizarea traficului din Târgoviște
Peste 700 de locuri de muncă vacante
„Impozitarea în plus, pentru că nu mai sunt bani la buget, e o greșeală capitală”
19 proiecte admise pentru finanțare nerambursabilă la CJD
Camera de Comerț Dâmbovița refuză participarea la Bursa Locurilor de Muncă


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Mai există România ca stat unitar și suveran? Nem! (II)

Și evenimentul a mai avut loc exact când se împlinesc 150 de ani de la plecarea în eternitatea istoriei a „Crăișorului munților” (Avram Iancu) și când, de asemenea, se împlinește un secol de la încoronarea în Alba Iulia a regilor României Mari.

Și atunci de ce să nu mă ducă/să nu ne ducă gândul că, dezvelirea statuiei unui torționar medieval maghiar al... [citește tot...]



Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter






Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale