Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro14.07.2021 00:17

Concluzia trasă de PRO România Dâmbovița, în urma alegerilor locale parțiale din luna iunie!


A A

Partidele mici nu au contat la ultimul "examen" electoral

Partidele mici nu au contat la ultimul

❚ ,,Dacă nu facem un efort de consolidare și de creare de organizații în toate unitățile administrativ teritoriale nu avem niciun viitor pe scena politică românească” ❚ ,,S-a dovedit că partide parlamentare mici, cum este USR PLUS sau altul, nu au niciun fel de suport în teritoriu pentru că nu au putut să prezinte candidați valabili”

 

VIOLETA STANCIU


Au trecut două săptămâni de la alegerile locale parțiale, care au avut loc în 27 iunie 2021, și încă se analizează situația creată în rândul partidelor politice de acest ,,examen” electoral! Concluzia trasă de reprezentanții PRO România Dâmbovița în cadrul unei recente conferințe de presă este că cele două partide mari, PNL și PSD, ,,și-au împărțit electoratul la urne”, iar partidele mici nu au nicio șansă să se impună în mediul rural dacă nu-și dezvoltă structurile din teritoriu. ,,Cred că ați observat că ambele partide, la nivel național, vorbim de partide politice mari, PNL și PSD, deși reclamă că au obținut o victorie la aceste alegeri, de fapt sunt două partide mari care și-au împărțit electoratul prezent la urne. S-a dovedit că partide parlamentare mici, cum este USR PLUS sau altul, nu au niciun fel de suport în teritoriu pentru că nu au putut să prezinte candidați valabili. De asemenea s-a dovedit încă o dată că ceea ce spun eu colegilor mei din PRO România este adevărat și anume că dacă nu facem un efort de consolidare și de creare de organizații în toate unitățile administrativ teritoriale nu avem niciun viitor pe scena politică românească. Sunt bucuros că am avut candidați în 13 localități în țară, sunt localități unde am depășit 10% din scor ceea ce înseamnă că există un electorat care împărtășește viziunea PRO România privind dezvoltarea economică și socială a acestei țări. Eu sper să avem o analiză aici la partid și să decidem ceea ce trebuie făcut în perioada următoare. Mărturisesc că am și pus pe hârtie, și transmis colegilor din Biroul Permanent Național, propunerile mele de acțiune”, au declarat reprezentanții PRO România Dâmbovița.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Doar 15% din firme au reziliat contractele”
„Criza forței de muncă pentru constructori”
„Se joacă ping pong cu ordinea publică”
„Este unica soluție pentru România”
„Drumul Expres București-Târgoviște este în grafic cu evoluția proiectării”
Recenzarea, subiect fierbinte la ședința ordinară a Colegiului Prefectural Dâmbovița
Primele lucrări la DN 71 mai au de așteptat
Sistemul e-Factura bulversează mediul de afaceri?
Virgil Guran nu este interesat de funcția de Președinte interimar al Senatului
Ședința Colegiului Prefectural Dâmbovița, despre probleme... de vară


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Dacă Zelenski ar fi înțelept…

Și-a venit momentul să vă deconspir opinia/sugestia mea pe care Vladimir Zelenski, dacă ar fi un rațional înțelept, animat de-o sinceră grijă pentru prezervarea suveranității și independenței patriei sale, ar trebui acum, apoi va fi prea târziu, să facă această mișcare geopolitică/geostrategică: să redea României Bugeacul (Sudul Basarabiei) și să revendice de la Republica Moldova Transnistria.

Odată făcută... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale