Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro06.10.2022 00:20

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Parfum de toamnă sportivă

Parfum de toamnă sportivă

Multe s-au schimbat în viață și în presă, însă bucuria weekend-urilor sportive a rămas nealterată. Pentru mine, și pentru mulți pasionați ai fenomenului, finalurile de săptămână aduc frumusețea întrecerilor fotbalistice, pasionante la orice nivel. Mă bucur să văd cum sportul rege reia legături de suflet în comunitățile rurale dâmbovițene. Un sentiment de apartenență locală, ale unor oameni cu trăiri speciale și bucurii simple.

Printre ei, mulți copii, doamne și domnișoare, care iau cu asalt stadioanele comunale. Întrerupt pentru o vreme, din cauza pandemiei sau din alte motive, sportul produce din nou pasiune și interes. În cele câteva ore petrecute în fotbalul mic, am avut senzația că mă întorc în anii copilăriei. Când stadionul era duminica punctul de atracție al comunității.

Cu personaje vesele, simpatice și gălăgioase, care trăiesc meciurile de fotbal ca pe o mare sărbătoare. Am văzut mulți tineri la mișcare, în jurul echipelor, la jocuri. O emulație frumoasă, poate nebănuită în urmă cu doi ani. Se înțelege, nu-i totul de poveste în fotbalul mic, dar până și disputele sportive au rostul și farmecul lor. În plus, e tare frumos pe la sate, în perioada asta a anului.

Toamna rămâne anotimpul preferat, cu parfumul și legendele ei. Iar acum se desfășoară în toată splendoarea, generând peisaje angelice, care îți taie răsuflarea. Să ne bucurăm sincer! Să trăim frumos! Să nu ne abandonăm pasiunile!

 

 

Costin MihaiComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Funcționarul european
Capacitatea administrativă a țărilor UE
Se conturează Manifestul 2024-2029
LA 105 ani de la Marea unire (II)
La 105 ani de la Marea Unire (I)
O Românie mândră
„Frica păzește pepenii” în perspectiva „morții nucleare” (II)
„Frica păzește pepenii” în perspectiva „morții nucleare” (I)
Reîntregirea patriei prin Biserica neamului
Snagov 2


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale