Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro11.08.2022 00:19

Târgoviște: O nouă investiție în Microraionul 4, cartierul „Radu cel Mare”


A A

Parcare cu 115 locuri pe locația unui fost punct termic!

Parcare cu 115 locuri pe locația unui fost punct termic!

*„Este vorba despre o campanie pe care o derulează Primăria Municipiului Târgoviște de regenerare urbană, în aceste zone, unde înafara faptului că arătau urât, împiedicau și parcarea mașinilor, dar și dezvoltarea zonelor”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan

 

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan a susținut ieri o conferință de presă  în teren, respectiv pe strada Diaconu Coresi din Microraionul 4 (cartierul „Radu cel Mare”) unde începe implementarea unui proiect important pentru această zonă! Este vorba despre realizarea unei parcări care va genera aproximativ 115 noi locuri de parcare, de care această zonă are mare nevoie. Investiția se realizează pe locul unui fost punct termic. Edilul a fost însoțit de viceprimarii municipiului Târgoviște, Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, dar și de administratorul public Gabriel Boriga.

„Aici discutăm despre un proiect mai amplu pentru că proiectul cuprinde atât investiția de aici de pe Diaconu Coresi, cât și investiția de pe strada Virgil Drăghiceanu, unde se face tot o parcare și investiția de pe strada Doctor Marinoiu, din centrul municipiului Târgoviște. Prin urmare, se vor crea trei parcări undeva la 150-160 de locuri noi de parcare. Ceea ce este specific și pentru această parcare și pentru parcarea de pe Virgil Drăghiceanu este că mare parte din parcare se construiește pe locația unui fost punct termic. Aici am desființat total aceste puncte termice care reprezentau focare de infecție și mai avem de asemenea probleme pe care urmează să le rezolvăm în perioada următoare. Ca exemple, aș menționa punctul termic de pe strada Pandurilor, din microraionul numărul 12, care de asemenea, va fi transformat în parcare. Sper ca anul acesta să începem lucrările. Mai avem punctul termic din micro 8, care de asemenea va fi desființat, urmând ca acolo să realizăm un loc de joacă. Este vorba despre o campanie pe care o derulează Primăria Municipiului Târgoviște de regenerare urbană, în aceste zone, unde în afara faptului că arătau urât, împiedicau și parcarea mașinilor, dar și dezvoltarea zonelor. În afară de parcare se vor amenaja spații verzi, va fi extins sistemul de iluminat public, deci va fi o zonă total schimbată”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, la conferința de presă din micro 4.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Sindicatele din Poliție, revoltate de mărirea salariilor parlamentarilor
„Românii, fanatici ai produselor din import”
Mega-proiectul european de apă din Dâmbovița
Parc modern construit pe un loc degradat
Întâlnirea de lucru a Camerelor de Comerț din Regiunea Sud- Muntenia
444 de locuri de muncă disponibile
Salariații QUADRA rămân în grevă
Pensionarii, îngrijorați înainte de venirea anotimpului rece
A fost desemnat câștigătorul pentru proiectarea și execuția DN 71 pe 4 benzi
"Modernizarea DJ 714 avansează rapid"


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Valorile în care credem

Desigur, a discuta despre valori pare ceva banal, într-o lume în care sursele de informare ne invadează parcă prea mult viața. De multe ori, cuvintele seci ocupă spațiu public, iar fără să ne dăm seama preluăm automat expresii pompoase, fără a le trece suficient prin filtrul gândirii personale.

Teoretic, într-o lume utopică, avem anumite valori care ne veghează existența. Astfel, putem să... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale