Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



04.08.2021 00:19

Editorial


A A

Pandemia noului coronavirus și dictatura mondială

Pandemia noului coronavirus și dictatura mondială

GEORGE COANDĂ


Europa a ieșit în stradă. Lumea a ieșit în stradă. Și, inclusiv, România a ieșit în stradă. Un vuiet omenesc cuprinde planeta. Restricțiile impuse de guverne pentru protejarea Ființei Umane de apocalipsa acestui nenorocit nou coronavirus cu, așa cum am mai spus, multiple capete nucleare, nu mai pot fi îndurate, au devenit o teroare mondială. O teroare premeditată de criminalii globalizării și care, cu o furie dementă, vor să ducă până la cea mai odioasă consecință „experimentul Wuhan” – dispariția unei însemnate părți din cele 7 miliarde de oameni ai „planetei albastre”, care, iată, pe zi ce trece, este transformată într-o „planetă îndoliată”. Și, în același timp, să le iasă și un profit din producerea și distribuirea de vaccinuri de către Big Pharma, fie ea yankee sau englezească, mai ales alea din țara „Unchiului Sam” și din aia a eternei regina Elisabeta a II-a. Și că așa stau lucrurile mărturia pragmatică o depune faptul că, guvernele sunt obligate/ șantajate să decreteze obligativitatea vaccinării, și sub acoperirea acestei operații combinate, repet ideea, criminale, să se impună omenirii, tot obligatoriu, legiferarea unor porniri ciudate ale unor minorități, de pildă aceea LGBTQ, sau a ailaltă, în legătură cu prima, a... bărbaților gravizi. Nebunia bântuie omenirea ca și cum profețiile biblice din Apocalipsă au început să se îndeplinească. Deocamdată în răul Omului. Da, sunt în tragică desfășurare. Ele sunt produse de niște asasini. Și nu sunt chiar atât de oculți pe cât, din naivitate, cred unii oameni. Ele sunt corporatistele multinaționale, așa-zisele societăți secrete cum ar fi faimoasa Bilderberg, O, Doamne, chiar ONU/OMS și unii complici, de exemplu, leadership-ul globalizat de la Bruxelles/ Strasbourg. Pandemia asta a fost lansată pentru eliminarea drepturilor și libertăților democratice și, pe cale de consecință, instaurarea orwelliano-huxleystă a dictaturii mondiale. Un efect: națiunea nu mai contează. ȘI nici cea română. Sunt condamnate să piară.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Să nu ne uităm istoria
Mincinoșii lui Putin (II)
Mincinoșii lui Putin (I)
Prioritățile UE în 2025
Capitalism…comunist bruxellez
România în 2025
"Schimbare de gardă" la Universitatea "Valahia"
Mulțumim, Europa!
Păi ce, e de colo să ai șefia NATO pe mână!?
Alergăm și observăm


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale