Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



04.03.2021 00:19

Editorial


A A

Pandemia... New World Order (I)

Pandemia... New World Order (I)

GEORGE COANDĂ


Asta e, pandemia asta de nou coronavirus/ Covid / 19/Sars Cov-2 sau cum i s-o mai spune, cu parșive tulpini versatile, n-are de gând și pace să lase omenirea să-și vadă liniștită de drumul ei, care drum nici la prea bine nu știe încotro o va duce. Am zis ceva de pace? M-a luat gura pe dinainte, că de unde pace când toată suflarea planetară este răvășită mai rău decât de un război mondial? Iar pandemia multilateralului nou coronavirus bântuie într-atât de... smart manipulată, că și de-ar fi produs în laboratoarele pharma din America lui Joe Biden, în Regatul Unit al „bătrânei doamne” Elisabeta a II-a, în Rusia lui Vladimir Putin și în China lui Xi Jinpun, sau pe unde s-or mai fabrica vaccinuri, de asemenea, multilaterale ca efect și durată, ea va lua sfârșit când vor decide mogulii Cupolei New World Order, aia mai cunoscută sub denumirea de cod, care deja înflorește omenirea, globalizare. Și cum această omenire a priceput că este victima unui experiment geobiologic, vector genocidar al unui halucinant război geoeconomic desfășurat pe mai multe fronturi, a început să reacționeze chiar cu violență întru apărarea drepturilor și libertăților sale democratice, apropo de mult vuvuzelizatele human rights, dar mereu încălcate cu criminală premeditare de Cupola globalizatoare, însă și întru apărarea națiunii, ca stat natural și istoric imanent, Cupola, iată, a pus în bătaie al treilea val, asemenea unui tsunami nuclear, aruncat peste lume. De aici și versatilele tulpini, fie chinezești, fie sud-africane sau braziliene, fie englezești și scoțiene, și, de ce nu, că așa zic danezii, hop și una românească. Mie mi se pare – și-l parafrazez pe nemuritorul Will – că ar fi ceva putred în Danemarca. Păi, uite, cum se închide/lockdown, țară după țară, vine și rândul României, iar planeta Pământ este transformată, cu de-a sila, într-un uriaș lagăr de concentrare, un gulag medical al neomarxismului/ neonazismului globalizator. (va urma)



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Să nu ne uităm istoria
Mincinoșii lui Putin (II)
Mincinoșii lui Putin (I)
Prioritățile UE în 2025
Capitalism…comunist bruxellez
România în 2025
"Schimbare de gardă" la Universitatea "Valahia"
Mulțumim, Europa!
Păi ce, e de colo să ai șefia NATO pe mână!?
Alergăm și observăm


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale