Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



27.06.2022 00:13

În județul Dâmbovița…


A A

Numărul urgențelor la UPU este în creștere

Numărul urgențelor la UPU este în creștere

Covid-ul a ținut departe dâmbovițenii de Unitatea de Primire Urgențe, pacienții fiind speriați de o posibilă infectare. Odată cu scăderea numărului de cazuri de Covid, au început să crească numărul urgențelor non-Covid. Conducerea Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ), a făcut o comparație a numărului de urgențe din zilele de 2,3 și 4 iunie 2022, față de aceeași perioadă a anului trecut.

Astfel, în aceste zile, la nivel județean, au fost înregistrate 532 de cazuri de urgență, în vreme ce, anul trecut, în aceleași zile, au fost înregistrate 495 de urgențe, înregistrându-se o creștere cu aproximativ 8% față de anul trecut. De asemenea, în luna mai 2022, au fost sesizate la numărul de urgențe 112 nu mai puțin de 5513 urgențe, iar anul trecut, tot în luna mai, au fost 4972 de urgențe, diferența fiind mai mare cu 10% în acest an. „Într-adevăr, asistăm la o creștere a numărului de urgențe în acest an față de anul trecut.

De exemplu, dacă luăm trei zile consecutive din această lună, 2, 3 și 4 iunie, am avut 532 de urgențe, de diferite tipuri, acesta fiind totalul lor. Anul trecut, în aceleași zile, au fost 495 de urgențe. Avem o creștere de 7-8% față de anul trecut.

O altă comparație pe care am făcut-o a fost pentru luna mai, când am avut 5513 urgențe, iar anul trecut am avut 4972.  Deci iată, o creștere cu aproape 10%.  Trebuie să precizez că în aceste statistici nu intră și solicitările de testare Covid”, a transmis Mihail Gheorghe, managerul Serviciului Județean de Ambulanță Dâmbovița.

 

 

Ștefan Khalil



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rata șomajului: 2,79 %
Campania cererilor unice pentru subvențiile APIA
217 locuri de muncă ofertate de agenții economici
Ateliere de lucru organizate de Agenția Antidrog Dâmbovița
Biblioteca Județeană "Ion Heliade Rădulescu", din ce în ce mai populară
Agricultura a contribuit cu 7% la economia județului Dâmbovița în 2022
Mobilizare pentru "Ora Pământului" la Titu
„Donarea... nu este o tranzacție”
"Clasa politică este depășită total din toate punctele de vedere"
Dispensar Uman nou-nouț la Niculești


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale