Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro23.04.2021 00:17

Potrivit președintelui Asociației Medicilor de Familie Dâmbovița,


A A

"Numărul celor infectați cu COVID-19 a scăzut"


❚ „Nu știu cât de real este acest lucru, pentru că în continuare sunt mulți cei care evită să se testeze, chiar dacă Ambulanța vine la domiciu”

 

VIOLETA STANCIU


Și la nivelul cabinetelor de medicină primară din județul Dâmbovița se constată o scădere a numărului de infecții cu noul tip de coronavirus! Reprezentanta medicilor de familie din județ, dr. Ileana Dumitrescu ne-a declarat că există în continuare persoane care refuză testarea, motiv pentru care situația reală a infecțiilor Covid -19 nu poate fi stabilită cu exactitate. Chiar dacă acest val trei al pandemiei pare că s-a mai domolit, cea mai mare îngrijorare a medicului de familie Ileana Dumitrescu este ca nu cumva oamenii să lase garda jos de Sărbătorile Pascale, iar după aceea să se înregistreze o nouă explozie de cazuri. ,,Nu știu ce se întâmplă la UPU, care este presiunea acolo, dar cert este că într-adevăr numărul celor infectați cu COVID- 19 a scăzut. Nu știu cât de real este acest lucru, pentru că în continuare sunt mulți cei care evită să se testeze, chiar dacă Ambulanța vine la domiciu. Eu sper să fie așa, dar mă gândesc că acum urmează aceste sărbători, populația nu știu cât de mult va respecta în continuare regulile de distanțare, de protecție. Vom vedea ce se va întâmpla. Oricum chiar dacă există această speranță că se va vaccina un procent mare din populația României, eu sincer nu cred că se va întâmpla acest lucru. Trebuie să se întâmple ceva care să determine populația să se vaccineze. Acum sunt și vaccinuri, au apărut și Pfizer și Moderna, care se găsesc, dar nu văd că se mai înscriu oamenii, aici este problema”, a punctat dr. Ileana Dumitrescu, președintele Asociației Medicilor de Familie Dâmbovița. Potrivit informațiilor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică ieri la nivelul județului Dâmbovița s-au înregistrat doar 44 de cazuri de infecții cu noul tip de coronavirus, numărul infectaților la nivel național fiind de 2989.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

184 de locuri de muncă disponibile prin AJOFM
Proiecte social-filantropice de peste 25.000 lei
Jandarmii, amenzi anti-COVID în rafală
Cabinetele de medicină primară pun umărul la vaccinarea populației
Peste 75.000 de persoane vaccinate
"Academia SANITARII PRICEPUȚI", și la Crucea Roșie Dâmbovița
Media testelor de COVID a ajuns la 20 de solicitări zilnic
Jandarmii au returnat portofelul pierdut de un tânăr
Întreruperi de energie electrică
Daruri din partea BisericiiPolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Cine are ultimul cuvânt?

Cine se ocupă de comunicarea europeană la nivel instituțional? Oare cei de la Bruxelles sunt cei care decid în totalitate atunci când se iau măsuri la nivel european?

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale