Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro21.01.2022 00:18

La Târgoviște, administrația locală anunță...


A A

Noi proiecte pe zona de mobilitate urbană!

Noi proiecte pe zona de mobilitate urbană!

*Printre alte investiții care vor fi demarate în 2022, pe surse de finanțare europeană, administrația publică locală pregătește în acest an și extinderea rutelor exterioare ale municipiului Târgoviște. Acest proiect vine în continuarea celui de modernizare al transportului public în comun

 

Recent, primarul Daniel Cristian Stan a anunțat noi proiecte pe zona de mobilitate urbană, pe fonduri europene, în municipiul Târgoviște! Printre alte investiții care vor fi demarate în 2022, pe surse de finanțare europeană, administrația publică locală pregătește în acest an și extinderea rutelor exterioare ale municipiului Târgoviște.

Acest proiect vine în continuarea celui de modernizare al transportului public în comun, aflat acum în derulare. Primarul a precizat că și pe aceste rute exterioare ale municipiului se va circula cu noile autobuze ecologice Mercedes-Benz Citaro Hybrid, care au fost achiziționate anul trecut de Primăria Târgoviște. De altfel, tot pe fonduri europene vor fi create  piste pentru bicicliști în oraș, dar și noi zone pietonale.

„Un proiect foarte importante, care vine ca o continuare a ceea ce realizăm acum pe zona de mobilitate urbană, și anume, extinderea traseelor pe rutele exterioare ale municipiului Târgoviște. Vorbesc despre traseele, care să poată fi acoperite de noile mijloace de transport public ecologice, achiziționate de către Primăria Municipiului Târgoviște, dar și pe mobilitate urbană, proiectul de creare a unor piste de biciclete în municipiul Târgoviște, zone pietonale și așa mai departe, toate acestea pe fonduri europene” , a transmis primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Pașaport de vacanță” pentru copii
Extinderea rețelei electrice la Raciu
„Polițiștii vor relua protestele de stradă”
Ratele la credite se pot dubla până la sfârșitul anului!
Lucrările de extindere a primăriei au demarat
Proiect Smart City pentru modernizarea traficului din Târgoviște
Peste 700 de locuri de muncă vacante
„Impozitarea în plus, pentru că nu mai sunt bani la buget, e o greșeală capitală”
19 proiecte admise pentru finanțare nerambursabilă la CJD
Camera de Comerț Dâmbovița refuză participarea la Bursa Locurilor de Muncă


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Mai există România ca stat unitar și suveran? Nem! (II)

Și evenimentul a mai avut loc exact când se împlinesc 150 de ani de la plecarea în eternitatea istoriei a „Crăișorului munților” (Avram Iancu) și când, de asemenea, se împlinește un secol de la încoronarea în Alba Iulia a regilor României Mari.

Și atunci de ce să nu mă ducă/să nu ne ducă gândul că, dezvelirea statuiei unui torționar medieval maghiar al... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale