Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro06.12.2023 00:19

La Târgoviște...


A A

Noi proiecte pe fonduri europene așteaptă startul

Noi proiecte pe fonduri europene așteaptă startul

*Administrația locală din Târgoviște a depus proiecte în valoare totală de 5.600.000 euro prin intermediul Grupului de Acțiune Locală – „Târgoviștea Egalității de Șanse”

 

Administrația locală din Târgoviște a marcat un nou succes în atragerea de fonduri europene, depunând proiecte în valoare totală de 5,600,000 euro prin intermediul Grupului de Acțiune Locală – „Târgoviștea Egalității de Șanse”. Aceste fonduri nerambursabile vor finanța proiecte esențiale pentru comunitate, având un impact semnificativ asupra calității vieții locuitorilor.

Printre obiectivele majore ale proiectelor se numără achiziționarea de microbuze școlare, construirea unei baze sportive moderne la Școala Gimnazială „Grigore Alexandrescu", dotarea cu echipamente moderne a unităților de învățământ și modernizarea unui centru de zi destinat persoanelor vârstnice, defavorizate sau cu dizabilități. Investițiile propuse vor aduce beneficii considerabile comunității locale, consolidând infrastructura educațională și oferind suport adecvat pentru categoriile defavorizate. Achiziționarea microbuzelor școlare va contribui la îmbunătățirea accesului la educație pentru elevi, în timp ce baza sportivă nou construită va promova un stil de viață sănătos și activ pentru tânăra generație.

„De asemenea, modernizarea și dotarea centrului de zi pentru persoanele vârstnice, defavorizate sau cu handicap reprezintă un pas  către crearea unui mediu propice îngrijirii și sprijinului pentru aceste categorii vulnerabile, având impact asupra calității vieții acestora. Un aspect  al acestor inițiative este faptul că nu vor implica cheltuieli din bugetul local, datorită finanțării primite din surse europene. Astfel, administrația locală își demonstrează abilitatea de a gestiona eficient resursele disponibile și de a aduce investiții semnificative în comunitatea sa fără a suprasolicita bugetul local”, a transmis primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

Târgoviște se află astfel într-o poziție favorabilă pentru a profita de oportunitățile oferite de fondurile europene, aducând îmbunătățiri importante în infrastructura școlară, în facilitățile sportive și în serviciile destinate categoriilor vulnerabile.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Reabilitarea infrastructurii rutiere continuă să avanseze
Daruri pentru Căminul de bătrâni Fundația „Catedrala Eroilor”
Primar de la PSD în cel puțin 5 localități PNL
Tezaurul românilor, nikogda!?
Granturi pentru reducerea abandonului școlar
"CONSTRUIRE HOTEL DE 4 STELE ÎN MUNICIPIUL TÂRGOVIȘTE"
Rata șomajului, în scădere: 2,73%
ANUNȚ DE VÂNZARE a acțiunilor emise de Complex Hotelier Dâmbovița S.A. deținute de Infinity Capital Investments S.A.
Educație adaptată
Discuții tranșante cu primarii dâmbovițeni


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Tezaurul românilor, nikogda!?

George Coandă


Bineînțeles că fabulosul Tezaur al poporului român, depozitat în 1916-1917, deci, la vremea Primului Război Mondial, de teama de a nu cădea pradă în mâna celui de-al Doilea Reich german care ocupase vechea Românie de la Carpați Meridionali, la Dunăre, Marea Neagră și până la Siretul inferior, așadar depozitat în pântecele nesățios al Kremlinului moscovit pentru a fi protejat și,... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale