Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro13.12.2021 00:16

Județul Dâmbovița este și el vizat de…


A A

Negocieri pe împărțirea prefecților!

Negocieri pe împărțirea prefecților!

*Președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, se declară pregătit să propună „o echipă puternică” la conducerea Instituției Prefectului Dâmbovița

*„Avem nevoie de oameni care să joace în echipa noastră, umăr la umăr, pentru a sprijini proiectele pe care le avem de dezvoltat în județul Dâmbovița”

 

Nu s-a bătut încă în cuie algoritmul de împărțire a funcțiilor de prefecți și subprefecți de la nivelul județelor! Unii liberali și-au exprimat dorința ca în județele în care au președintele Consiliului Județean să aibă și prefectul, iar acolo unde sunt doi subprefecții, unul să fie de la PNL și altul de la PSD. Președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a declarat, la sfârșitul săptămânii trecute, că nu s-au terminat negocierile, motiv pentru care nu se cunoaște foarte clar ce o să revină Partidului Social Democrat în județul Dâmbovița. 

„Dacă Organizației PSD Dâmbovița îi va reveni funcția de prefect și cele două funcții de subprefect, cu siguranță PSD va propune o echipă puternică de membri de partid, oameni care să aducă plusvaloare județului Dâmbovița. O spun foarte clar acum, înainte de a nominaliza persoane din interiorul PSD pentru funcția de prefect sau subprefect, avem nevoie de oameni care să joace în echipa noastră, umăr la umăr, pentru a sprijini proiectele pe care le avem de dezvoltat în județul Dâmbovița. Noi, cei din PSD, toată echipa, împreună cu parlamentarii, cu primarii, cu consilierii locali din fiecare localitate, ne-am asumat proiecte mari pentru județul nostru, proiecte pe care le-am gândit pentru dezvoltarea județului și a tuturor comunităților locale. Vom desemna oameni care vor fi recunoscuți de PSD, oameni pe care ni-i asumăm cu toții”, a declarat președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Caravana Educației a ajuns și în Dâmbovița!
Campanie de informare cu și despre produse românești
Atelier al tinerilor PNL
Plata șomajului tehnic, aprobată de Ministrul muncii
Ședință de Colegiu Prefectural cu proiecte în rafală
Primăria Târgoviște a demarat proiectul de digitalizare
„României nu-i face bine războiul româno-român”
„Sper ca PNL să intre într-o logică de alianță”
„ICR nu trebuie să fie apanajul unui partid”
Tur de forță prin fabricile de tehnică militară


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Mai există România ca stat unitar și suveran? Nem! (II)

Și evenimentul a mai avut loc exact când se împlinesc 150 de ani de la plecarea în eternitatea istoriei a „Crăișorului munților” (Avram Iancu) și când, de asemenea, se împlinește un secol de la încoronarea în Alba Iulia a regilor României Mari.

Și atunci de ce să nu mă ducă/să nu ne ducă gândul că, dezvelirea statuiei unui torționar medieval maghiar al... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale