Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



15.04.2021 00:19

Editorial


A A

Momente dintr-o săptămână a revoltei

Momente dintr-o săptămână a revoltei

GEORGE COANDĂ


Dacă în celebra zi de 10 august 2019 #reziștii clamau în gura mare că, vai, vai!, premierul de atunci, doamna Viorica Dăncilă, pe mână cu Liviu Dragnea, a trimis jandarmii în Piața Victoriei pentru a înăbuși cu lovituri de bastoane și cu jeturi de gaze lacrimogene demonstrația anti PSD a „diasporei”, s-a descoperit rapid, post eveniment, că de prin cele străinătăți nu prea au dat năvală mulți români și că năvala au dat-o cei momiți și ațâțați de multinaționalele care au luat în stăpânire România, sclavizândo, și doreau cu ardoare să se dea o „lovitură de stat” prin alungarea guvernului. Cu puțin timp înainte, niște așa-ziși lideri ai #reziștilor tefeliști cu apucături tipice, și naziste, și bolșevice, în direct la televizor au incitat la asasinat politic și, pe 10 august, era cât pe aici să se întâmple. Dar cei care, isterizați, urlau că violențele jandarmilor au lovit în statul de drept, astăzi, luați prin surprindere că românii sunt revoltați de măsurile absurde ale actualei guvernări, îi numesc teroriști și huligani. Și sunt cu atât mai mult surprinși că au venit și români din „diaspora” mânați de dorul de țară și care cer ca guvernanții să facă ceva pentru ca țara să le ofere șansa de a se reîntoarce acasă, reindustrializându- se, creându-se locuri de muncă. Știți, cum se spune: fie pâinea cât de rea, tot mai bine în țara mea. Devenită celebră prin revolta sa patriotică, dorindu-se o Ana Ipătescu a vremurilor noastre, avocata senator Diana Șoșoacă, deunăzi, în mijlocul unor manifestanți antiguvern, pentru că un grup de români cu „memorie istorică” au făcut demonstrație în fața ambasadei Federației Ruse la București afișând un banner pe care era scris „1 aprilie 1941, 80 de ani de la masacrul împotriva românilor care se întorceau acasă”, s-a repezit, hodoronc tronc, să ceară scuze, în fond, Moscovei pentru... jigniri. Să amintim că, la 1 aprilie 1941, din ordinul lui Stalin, trupele NKVD au mitraliat la Fântâna Albă 300 de români care, după cedarea Bucovinei de Nord, doreau să se refugieze în Patria Mamă. A fost o crimă monstruoasă tipic bolșevică. Pentru o astfel de crimă, dar și pentru altele, Moscova nu și-a cerut niciodată scuze României. Și, da, hodoronc tronc, doamna Diana Șoșoacă a cerut – în numele românilor? – scuze Rusiei... pentru că a masacrat români la Fântâna Albă (!!). E de bezna minții!



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Să nu ne uităm istoria
Mincinoșii lui Putin (II)
Mincinoșii lui Putin (I)
Prioritățile UE în 2025
Capitalism…comunist bruxellez
România în 2025
"Schimbare de gardă" la Universitatea "Valahia"
Mulțumim, Europa!
Păi ce, e de colo să ai șefia NATO pe mână!?
Alergăm și observăm


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale