Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



08.09.2021 00:11

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Momente complicate la Pucioasa

Momente complicate la Pucioasa

Deși a fost una dintre cele mai apreciate echipe de la nivelul Ligii a 3-a în stagiunea precedentă, FC Pucioasa a trecut în cealaltă extremă în acest început de sezon, fiind implicată într-un scandal monstru. Din informațiile prezentate de presa centrală, se pare că s-a încercat fentarea protocolului medical, prin obținerea unor adeverințe false de vaccinare, lucru care a condus la audierea președintelui Cristi Mitrea, a soției acestuia, care s-ar fi ocupat de eliberarea documentelor respective, dar și a unui număr important de jucători ai echipei din Pucioasa.

Scandalul a apărut cu o zi înainte de meciul cu Odorheiu Secuiesc, iar partida respectivă a fost anulată de Federația Română de Fotbal. Situația nu este deloc una plăcută pentru echipa din Pucioasa, care ar putea fi exclusă din campionat, dacă acuzele se dovedesc a fi adevărate. Clubul de pe Patrana se afla într-un moment bun, Nicu Croitoru reușise să formeze o echipă puternică, un mix între jucători cu experiență și juniori de perspectivă.

Echipa a obținut o victorie categorică în prima etapă a sezonului, dar acum lucrurile sunt în ceață, pentru că nimeni nu știe ce se va întâmpla cu formația condusă de Cristi Mitrea. Aceste clipe sunt cu adevărat dificile, pentru că nu doar viitorul echipei de fotbal este în ceață, ci și al persoanelor implicate în acest scandal, unul care a atras atenția presei centrale. Federația Română de Fotbal ține foarte mult la respectarea protocolului medical, sunt prevăzute sancțiuni importante pentru echipele care înceacă să-l fenteze, astfel că echipa din Pucioasa ar putea suferi teribil, dacă se demonstrează că jucătorii au evoluat pe adeverințe false de vaccinare.

Scandalul în care este implicată formația din Pucioasa este cel mai mare de la apariția COVID-19 în România, iar urmările ar putea fi cu adevărat îngrozitoare. Fotbalul dâmbovițean suferă de ceva timp, au trecut ani buni de când județul nostru nu a mai oferit o echipă la nivel național, iar acum riscă să piardă una dintre formațiile de Liga a 3-a. Nu ar fi o lovitură doar pentru sportul din Pucioasa, ci pentru întregul fenomen fotbalistic dâmbovițean. Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile, situația este foarte complicată, dar până când autoritățile nu vor prezenta un răspuns final, viitorul echipei FC Pucioasa rămâne în ceață.

Cosmin Sava



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Liniște pentru Diego Longo! Nu-l mai deranjați!
Chindia trebuie să iasă din această stare
Echipa lui Miriuță a căzut din teleguță
Sportivii dâmbovițeni merită mai mult
Ieșirea din infern
Să salvăm Chindia de la retrogradare!
Mai e puțin...
E nevoie de puncte!
În linie dreaptă către noua stagiune
Proiect interesant


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale