Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro26.05.2022 00:10

Într-o competiție organizată la Târgoviște


A A

Mihai Toma, în topul național la tenis de masă

Mihai Toma, în topul național la tenis de masă

* Sala Sporturilor a găzduit faza națională la tenis de masă a ONSȘ, la care au fost prezenți 44 de băieți și 37 de fete, campionii din fiecare județ sau sector al municipiului București

 

Expertiza lui Robert Harabagiu, fost arbitru internațional de handbal, se face simțită în activitatea sportului școlar dâmbovițean. Numit inspector de specialitate Educație fizică și sport în cadrul Inspectoratului Școlar Județean, profesorul Harabagiu a făcut mult mai vizibile anumite acțiuni, în special la nivelul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar.

Asta și pentru că a găsit rapid cheia colaborării cu profesori pasionați din sistem, cum este și Claudiu Mănoiu, cadru didactic la Liceul Teoretic Ion Heliade Rădulescu din Târgoviște, un pasionat al tenisului de masă. Parteneriatul lor, susținut și de inspector școlar general, Ileana Nicolaescu, a produs un eveniment realmente superb și excelent organizat, desfășurat weekend-ul trecut la Târgoviște.

Claudiu Mănoiu, un profesor dedicat tenisului de masă

Sala Sporturilor a găzduit faza națională la tenis de masă a ONSȘ, la care au fost prezenți 44 de băieți și 37 de fete, campionii din fiecare județ sau sector al municipiului București, printre ei și jucători legitimați. Județul Dâmbovița a fost reprezentat de Mihai Badea (CT I.H. Rădulescu Târgoviște) și de Aniela Toma (Colegiul Național Ienăchiță Văcărescu Târgoviște). Mihai Badea (16 ani) a fost surpriza turneului, reușind să ajungă în Top 8 la nivel național. 

„Am făcut eforturi considerabile pentru organizarea acestui mega turneu, iar susținerea a venit din partea Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița. E mare păcat că acest tip de evenimente nu este mediatizat, pentru copii ar însemna foarte mult și chiar pentru dezvoltarea sportului școlar”, ne-a mărturisit președintele comisiei de organizarea a turneului, Claudiu Mănoiu, ajutat de colegii profesori Cristina Iorga, Ion Baicu, Marius Stoica, Ion Lungu și Valentin Popescu.

 

 

Costin MihaiComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

În linie dreaptă
Primarul Cristian Stan lansează o estimare interesantă
Etapă de Motocros pe Sângeriș
Raul Bobleac, campion național la lupte pe plajă
Amintiri și trăiri cu David Popovici
Roberto Ziduri merita mai mult
Fenomenul David Popovici a plecat de la Târgoviște
Roberto Ziduri vrea revanșa
Chindia pregătește noul sezon
David Neacșu, argint la 100 m liber


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Războiul lui Putin, la scara necuprinsă a Universului

Găuri negre (blackhole) și stele neutronice sunt în ciocnire între ele și, apoi, fuzionează; un obiect cosmic misterios dintr-o galaxie pitică, aflată la 3 miliarde ani-lumină de Terra „a produs 1600 de explozii de energie în doar 60 de ore; celebrul telescop spațial Hubble, iscodind cu ochiul său magic Universul, a descoperit rămășițele gazoase ale unei supernove antice rătăcind în Marele Nor al lui Magellan și că centrul Căii... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale