Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro12.01.2022 00:10

Familia Marin, un exemplu de reușită sportivă


A A

Mesajul unui maestru al artelor marțiale

Mesajul unui maestru al artelor marțiale

* „În fiecare zi în care se antrenează, copilul tău va învăța că doar prin muncă îți poți atinge scopul”

 

Mihai Marin este unul dintre cei mai apreciați instructori și practicanți de arte marțiale din Târgoviște. Cei trei fii ai săi au moștenit pasiunea și talentul părintelui, devenind multipli medaliați la nivel național și internațional. Mihai Marin are un mesaj care construit în jurul unui cuvând cheie, munca, și îi îndeamnă pe părinți să-și îndrume copiii către sport.

„În fiecare zi copilul tău este la sală, se antrenează, și nu pe strada. În fiecare zi se antrenează, nu este în fața calculatorului, pe telefoane mobile sau în fața televizorului. În fiecare zi copilul tău va învăța. În fiecare minut petrecut în sală, copilul tău va învăța valori foarte importante, precum respectul, disciplina, moralitatea, onoarea, perseverența, munca, efortul sau socializarea. În fiecare minut în care practică arte marțiale va învăța obiceiuri sănătoase, precum somn, alimentație, exerciții și igienă. În antrenamentul unui practicant de arte marțiale înveți abilități sociale, precu, comunicare, empatie, munca în echipă, umilința. În fiecare zi în care se antrenează, copilul tău va învăța că doar prin muncă îți poți atinge scopul”.

C.M.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Chindia nu merită să rămână în Liga 1
Victorie în ultima deplasare a sezonului
Muscelul Văleni, exclusă din fotbalul dâmbovițean
Comuna Bucșani, locul 5 la Cupa Satelor
Doamne, cum a ajuns Chindia!
Victorie înaintea barajului
Echipa târgovișteană a dezamăgit la Chiajna
Barajul supraviețuirii
Muscelul Văleni, pe lista neagră a huliganismului
Chindia dă prima bătălie pentru supraviețuire


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Mai există România ca stat unitar și suveran? Nem!

Oficialii de la Budapesta, cu o impertinență halucinantă, sfidându-i pe românii după cum le trece prin mintea lor bântuită de horthzst-nayiste frisoane  antiromânești, se preumbă prin Transilvania precum Vodă prin lobodă. Iar Guvernul României, zice-se, ca să nu-i piardă de la guvernare pe cei din „coloana a cincea”, și am făcut vorbire despre UDMR, astfel, cică, ținundu-i aproape că să nu tulbure și mai rău apele,... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale