Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



09.09.2022 00:20


A A

Marii corupți de la vârful Uniunii Europene

Marii corupți de la vârful Uniunii Europene

Nu-i așa că titlul ăsta de editorial vă surprinde? Și vă garantez eu, chiar pe cuvânt de onoare, că așa stau lucrurile. Secretul a început să iasă la lumină de sub obrocul Bruxellesului. Și atunci tu, românule, amărât și pus pe coji de nucă, te întrebi de ce șmecherii ăia de la Comisia Europeană și de la Consiliul Europei te tot pedepsesc, aplicându-ți, cu gând rău, nu știu ce MCV pentru că nu reușești să stârpești colcăitoarea corupție de pe meleagul mioritic care e gata să infecteze și aristocraticele, mărețele țări ale occidentului european.

Care, iată, a început să se vadă acum că sunt mai de demult, dinainte de intrarea noastră în UE, infectate  de virusul letal al corupției, iar la vârful revărsător de lumină justițiară al acestei UE colcăie de corupție. Că, la urma urmelor, a fura, nu-i așa, este în firea omului? Și atunci, hello! Voi ăștia din staff-ul de la Bruxelles/Strasbourg nu mai dați cu șantajul împotriva altora – că pe români i-ați tot hulit și băgat în spaimele morții – adică mai corect și moral ar fi să luați seama la ditamai bârna din ochii voștri sașii și nu la paiul din ochii ăstora din „estul sălbatic” al „bătrânului continent”.

De exemplu, Partidul Popular European / PPE, mare sculă pe basculă în Parlamentul de la Strasbourg, a creat un oneros „stat paralel”, care, prin importante personaje cu funcții de răspundere, precum un secretar general al Comisiei Europene, un fost președinte al Curții de Conturi Europene sau un comisar european, a băgat mâna până peste cot în „borcanul cu miere” al UE, și nu oricum, ci cu sprijinul neprecupețit al unora de-alde Jean-Claude Junker, ori Koen Lenaerts, actualul președinte, țineți-vă bine, al Curții Europene de Justiție, cu euroii furați grămadă organizându-se niște paranghelii de l-au lăsat mut și pe necuratul.

Dar și asupra distinsei frau Ursula von der Leyen, președinte al Comisiei Europene, plutește o uriașă bănuială despre o afacere necurată cu niște vaccinuri anti-COVID-19. Și atunci despre ce vorbim? Despre toate și despre nimic, atâta vreme cât la Bruxelles/Strasbourg, niște corupți până-n măduva oaselor strigă hoții, arătând spre alții cu degetul, pe când pe acolo bântuie într-o veselie hoții cei mari ai Europei. Nu cumva staff-ul UE este o speluncă rău famată?

 

 

George Coandă



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Să nu ne uităm istoria
Mincinoșii lui Putin (II)
Mincinoșii lui Putin (I)
Prioritățile UE în 2025
Capitalism…comunist bruxellez
România în 2025
"Schimbare de gardă" la Universitatea "Valahia"
Mulțumim, Europa!
Păi ce, e de colo să ai șefia NATO pe mână!?
Alergăm și observăm


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale