Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



09.04.2021 00:07

Marcator în meciul cu Voluntari


A A

Marco Dulca, în echipa etapei la Liga 1

Marco Dulca, în echipa etapei la Liga 1

❚ Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece, din echipa ideală făcând parte și de data aceasta un jucător al Chindiei, mijlocașul Marco Dulca

 

C.M.


Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece, din echipa ideală făcând parte și de data aceasta un jucător al Chindiei, Marco Dulca. Iată cum arată echipa ideală a etapei a 29-a: PORTAR Andrei Vlad (FCSB / 21 de ani) - A devenit unul dintre cei mai buni portari din campionat. A apărat un penalty și a ajuns la 16 meciuri fără gol încasat în ediția curentă.

FUNDAȘI

Marius Tomozei (UTA / 30 de ani) - A marcat și a deschis drumul arădenilor spre a doua victorie pe teren propriu din acest campionat. Daniel Graovac (Astra / 27 de ani) - Titular incontestabil în defensiva Astrei, a avut și în acest meci o evoluție fără greșeală. Marius Constantin (Universitatea Craiova / 36 de ani) - Veteranul din defensiva oltenilor a fost ca un zid în fața adversarilor. Este liderul celei mai bune apărări din campionat. Evgeniy Shliakov (UTA / 29 de ani) - Un transfer reușit, care a adus un plus jocului practicat de arădeni. A înscris pentru întâia oară în Liga 1.

MIJLOCAȘI

Andrei Cordea (Academica / 21 de ani) - A marcat un gol, primul din carieră în Liga 1, apoi a contribuit la reușita lui Markovic, prin care ilfovenii și-au trecut în cont toate punctele. Aias Aosman (FC Hermannstadt / 26 de ani) - S-a impus ca titular la FC Hermannstadt, iar prestațiile sale sunt tot mai apreciate. Și-a trecut în premieră numele pe tabelă. Marco Dulca (Chindia / 21 de ani) - O nouă evoluție solidă pentru mijlocașul Chindiei, care s-a maturizat mult în acest sezon în care îmbracă tricoul târgoviștenilor. Petrișor Petrescu (FC Hermannstadt / 27 de ani) - A centrat excelent la ambele reușite izbutite de Yazalde. Are șase pase decisive în acest sezon, fiind printre cei mai buni din CASA Liga 1 la acest capitol.

ATACANȚI

Yazalde Gomes (FC Hermannstadt / 32 de ani) - Titularizat pentru întâia oară în ediția curentă, a marcat două goluri, ajungând la 20 de reușite pe prima scenă în 86 de meciuri. Hamidou Keyta (FC Botoșani / 26 de ani) - A înscris golul grație căruia botoșănenii au luat trei puncte de aur în lupta pentru calificarea în play-off. Cifre formidabile în 2020/2021: 14 goluri marcate și trei pase decisive.

ANTRENORUL ETAPEI

Marinos Ouzounidis (Universitatea Craiova / 52 de ani) - De la meci la meci, jocul alb-albaștrilor a crescut calitativ, iar asta i se datorează tehnicianului grec, care a schimbat sistemul și i-a pus mai mult în valoare pe jucătorii exponențiali din lot.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)

GEORGE COANDĂ


2024. 13 aprilie. O zi care ar putea rămâne o dată fatidică în istoria niciodată liniștită a umanității. Iranul ayatollahilort fundamentaliști a atacat cu o ploaie de drone și de rachete Israelul. A fost, se poate spune fără nicio urmă de glumă, un atac dinainte anunțat. De multă vreme, Teheranul, însă, nu a avut la îndemână un „casus belli”, fie și jucat la... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale