Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



12.02.2020 00:08

Editorial sportiv: Lovitura de la colț


A A

Maestru internațional al sportului, ignorat pe nedrept

Maestru internațional al sportului, ignorat pe nedrept

COSTIN MIHAI

 


 

Marlena Zagoni Predescu (69 de ani) este maestru internațional al sportului, antrenor emerit, medaliată olimpică și mondială la canotaj, decorată de trei președinți ai României (Nicolae Ceaușescu, Ion Iliescu și Emil Constantinescu), dar nu a fost invitată niciodată într-o emisiune tv. Marlena Zagoni Predescu a cucerit medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Moscova (1980), dar și la Campionatele Mondiale de la Lucerna (1974) și Nottingham (1975). Ca antrenor, doamna Zagoni a pregătit atât lotul național de juniori, cât și lotul olimpic, iar sportivii coordonați au obținut peste 50 de titluri naționale, 23 de medalii de aur la Jocurile Balcanice și 17 clasări pe podium la Campionatele Mondiale. Marlena Zagoni Predescu s-a născut la Șuța Olteni - Lucieni, unde s-a și retras, alături de soțul său, fost canotor. Promovăm analfabeți, mafioți, parașute, nesimțiți sau toate caricaturile din lumea sportivă, în schimb, nu oferim valoare mediatică adevăratei elite. Calitatea actului jurnalistic suferă și, odată cu ea, suferă în anonimat și uriașii modești ai unei societăți țicnite. Vă sărut mâinile, doamna Marlena Zagoni Predescu! Mâinile acelea uriașe, care au ridicat medalii olimpice și mondiale pentru România, pentru Dâmbovița!



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale