Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



04.03.2021 00:21

La Târgoviște,


A A

Lucrări în ritm alert la Mega-Parcul de la Complexul de Natație

Lucrări în ritm alert la Mega-Parcul de la Complexul de Natație

ȘTEFAN KHALIL


Ieri, executivul Primăriei Târgoviște a organizat prima conferință de presă în zona unde se construiește noul parc, în vecinătate Complexului Turistic de Natație. Acesta va fi cel mai mare parc construit în Târgoviște după 1989. Investiția se va derula pe fonduri europene, iar suma totală a acesteia este de peste 10 milioane de lei. Primarul Daniel Cristian Stan, însoțit de echipa din conducerea Primăriei Târgoviște și de președintele CJD, Corneliu Ștefan, a declarat că întreaga zonă va fi schimbată și în curând orașul va avea o bază de agrement foarte atractivă. În acea zonă au fost ridicate în ultimii ani mai multe obiective, cum ar fi Complexul Turistic de Natație, terenul de fotbal de antrenament, iar construirea acestui parc nu va face decât să contribuie la această schimbare majoră a zonei respective. ,,Ne aflăm în locul în care administrația locală târgovișteană construie ște cel mai mare parc care se realizează în municipiu după anul 1989. Este vorba despre o investiție de peste 10 milioane de lei, din bani europeni, o investiție care vizează aproximativ 5 ha de teren degradat și care va schimba radical această zonă. Lângă această locație anul trecut a fost construit terenul de antrenament, de asemenea în perioada următoare, 45 de zile, vor debuta lucrările și la noua bază sportivă pe care Primăria, prin Compania Națională de Investiții, o construiește. Deci, întreaga zonă va fi schimbată. Construirea acestui parc reprezintă numai o etapă a ceea ce înseamnă construirea a celei mai atractive baze de agrement din municipiul Târgoviște. Construirea zonei a debutat cu Complexul Turistic de Natație, a continuat cu terenul de antrenament, acum facem parcul, după aceea baza sportivă, cu nocturnă, cu 500 de locuri, cu tot ceea ce este necesar pentru a se practica sportul în condiții foarte bune. Perioada de execuție a acestui parc este undeva în luna martie a anului următor va fi finalizată investiția. Parcul va beneficia de toate facilitățile, de la loc de joacă pentru copii, la alei, la plantarea a aproximativ 1000 de arbori și arbuști, fântână arteziană, vestiare, și multe altele. Între Primăria Târgoviște și Consiliul Județean Dâmbovița există un parteneriat care în această perioadă se dezvoltă foarte mult, îi mulțumesc domnului președinte Corneliu Ștefan pentru sprijinul acordat administrației publice”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan. Președintele CJD, Corneliu Ștefan, a felicitat administrația publică locală târgovișteană pentru acest proiect de puțin timp demarat și a i-a asigurat pe reprezentanții Primăriei Târgoviște că vor avea parte de tot sprijinul Consiliului Județean Dâmbovița. „Este un moment deosebit pentru municipiul Târgoviște, încep investițiile la acest parc, această zonă se dezvoltă. Îi asigur din nou, pe toți cei care reprezintă Primăria Târgoviște de tot sprijinul meu și al Consiliului Județean Dâmbovița în toate proiectele de dezvoltare ale comunității locale”



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Să nu ne uităm istoria
Parteneriat solid între CJD și Asociația Comunelor din România
Inaugurare parcare și intrare nouă pentru Parcul Chindia
Din dragoste pentru Basarabia
Restaurarea Școlii de Cavalerie în vederea consolidării identității culturale
Drum inaugurat la Raciu
Festivități de Ziua Poliției Române
Conferință pe tema pericolului drogurilor
Mincinoșii lui Putin (II)
Amenzi uriașe pentru delicte de mediu


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale