Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



23.06.2020 00:09

Proiect interesant


A A

Luceafărul Târgoviște, creația lui Ionuț Iugulescu

Luceafărul Târgoviște, creația lui Ionuț Iugulescu

❚ Fostul candidat la șefia AJF Dâmbovița a rămas cu atenția îndreptată tot sectorul juvenil, dar de această dată și-a format propriul club, Luceafărul Târgoviște, acolo unde au apărut momentan grupele 2012, 2013 și 2014 ❚ „Sunt obișnuit cu greul, vreau să fac ceva frumos cu acest club. Momentan, avem în jur de 35 de jucători la club, am început să îi organizez pe ani” ❚ „Cei mici sunt dornici de mișcare, sunt plini de energie și le-a fost foarte greu în casă. Momentan, doar eu mă ocup de pregătirea celor mici”

 

COSMIN SAVA

 


 

După un episod neplăcut, când nu a fost asigurată asistență medicală la un meci al juniorilor U16, pierdut la „masa verde” de echipa pe care o antrena, Ionuț Iugulescu a ales să părăsească Chindia Târgoviște. Fostul candidat la șefia AJF Dâmbovița a rămas cu atenția îndreptată tot către sectorul juvenil, dar de această dată și-a format propriul club, Luceafărul Târgoviște, acolo unde au apărut momentan grupele 2012, 2013 și 2014. În acest moment, Iugulescu se ocupă de pregătirea copiilor și are planuri interesante, despre care a vorbit în cadrul emisiunii Sport Show, pe Columna TV.

„Nu mi-a fost teamă de acest pas”

Iugulescu s-a orientat către acest proiect, pentru a avea libertatea de a-și impune filosofia. Acesta spune că a rămas cu regrete după despărțirea de Chindia, dar atenția lui este acum îndreptată spre Luceafărul Târgoviște. „Am vrut să merg pe această cale, cu filosofia mea, cu ideile mele, sper să realizez cât mai multe lucruri. Vrem să-i pregătim pe cei mici pentru sportul de înaltă performanță. Nu mi-a fost teamă de acest pas, am avut de mai mult timp acest gând, dar pentru că am fost prins atât la Chindia, cât și la școală, nu prea am avut timp să mă apuc de documentație, de ceea ce a fost necesar pentru înființarea acestui club. Am renunțat la postul de antrenor de la Chindia, nu mi-a fost ușor, am rămas cu niște regrete, dar până la urmă viața merge înainte și am vrut să merg pe acest drum. Sunt obișnuit cu greul, vreau să fac ceva frumos cu acest club. Momentan, avem în jur de 35 de jucători la club, am început să îi organizez pe ani, a venit această criză și am rămas puțin în aer, am mai vorbit cu părinții. Cei mici sunt dornici de mișcare, sunt plini de energie și lea fost foarte greu în casă. Momentan, doar eu mă ocup de pregătirea celor mici”, a spus Iugulescu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor
Fără victorie sau gol marcat
Sezon ratat
Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La limita guvernării europene

A trecut neobservată o remarcă a comisarului european Vìra Jourová, care zicea la începutul anului că Uniunea Europeană este „la limită” în ceea ce privește gestionarea sa. "Există deja o organizare a Comisiei Europene în vicepreședinți executivi, vicepreședinți și comisari obișnuiți. Aș spune că suntem la limita a ceea ce este fezabil din punct de vedere managerial”, a... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale