Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro12.05.2022 00:14

Din cauza salariilor mici,


A A

Locurile de muncă din Parcul Industrial Moreni, neatractive pentru cetățeni

Locurile de muncă din Parcul Industrial Moreni, neatractive pentru cetățeni

*Nu mai puțin de 70 de locuri vacante sunt acum în cadrul Parcului Industrial Moreni, dar, potrivit directorului general, nimeni nu se înghesuie pentru ele *Acesta a transmis că problema ar fi nivelul de salarizare

 

Directorul general al Parcului Industrial Moreni, Gabriel Purcaru, a transmis în cadrul unei intervenții ale  sale că este din ce în ce mai greu de găsit oameni care să lucreze. Acesta a spus că în interiorul Parcului Industrial își desfășoară activitatea o gamă largă de societăți, în diferite domenii de activitate, care, în acest moment, cele mai multe dintre ele se confruntă cu problema crizei de personal.

Nu mai puțin de 70 de locuri vacante sunt acum în cadrul Parcului Industrial Moreni, dar, potrivit directorului general, nimeni nu se înghesuie pentru ele. Acesta a transmis că problema ar fi nivelul de salarizare oferit de angajatorii societăților care activează în interiorul parcului, acesta fiind unul neatractiv pentru cetățenii din zonă.  

„Având în vedere că în interiorul parcului își desfășoară activitatea o gamă largă de societăți, cu diferite domenii de activitate, eu cred că s-ar găsi soluții pentru fiecare persoană. Mai este important ca omul să și vrea să vină la muncă. Parcul Industrial Moreni oferă undeva la 70 de locuri de muncă pe care le avem libere, dar se pare că cetățenii nu sunt interesați. Eu am încercat să creez un circuit pentru a mișca lucrurile și a merge în această direcție, pentru a crea locuri de muncă. Și aici intervine cuantumul salariului, pentru care eu nu pot face nimic”, a transmis Gabriel Purcaru, directorul general al Parcului Industrial Moreni.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

10 cursuri gratuite organizate de AJOFM Dâmbovița în luna iulie
Certificarea vechimii în muncă, la mare căutare
717 locuri de muncă disponibile
Colectarea taxelor și impozitelor, la cote amețitoare
Viza anuală a autorizației de mediu și autorizației integrate de mediu
Conflict de muncă încheiat la SC Municipal Construct SA!
356 de locuri de muncă disponibile
„Târgoviștea, reașezată pe harta metalurgiei europene”
„Nemulțumirile profesorilor, tot mai evidente”
Primele bare laminate, în producție la Târgoviște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șansa României (I)

Războiul din Ucraina a adus o poziționare europeană fantastică pentru România. Să trecem peste mesajele imediate, în special legate de imagine, și să vedem cum abordăm, structurat, această fereastră de oportunitate.

Resursele naturale, fie ele gaze naturale sau metale prețioase, devin incredibil de importante în jocul autonomiei strategice europene. România are nevoie acum de o abordare... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale