Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



03.03.2021 00:07

Junioarele 1 de la CS Târgoviºte


A A

Locul 5 la ºtafeta de 4x400m

Locul 5 la ºtafeta de 4x400m

❚ Andreea Dinu, Andra Oanã, Ana-Maria Balache ºi Denisa Predicã au alcãtuit for - mula cu care clubul târgoviºtean a fost aproape de obþinerea unei medalii ❚ La individual, în proba de 400 metri, Ana-Maria Balache (60.52) ºi Andreea Dinu (61.38 – ambele U16) au atins recorduri personale. De asemenea, Ana- Maria Balache a reuºit sã prindã un loc în finala probei de 60 de metri ❚ „þinând seama de vârsta fetelor, rezul - tatele obþinute la Campionatul Naþional pentru juniori 1 au fost unele bune. Sunt rezultate care ne oferã mari speranþe pentru concursurile viitoare”, a declarat antrenoarea Desdemona Banu Ionescu

 

C.M.


Sala de atletism „Ioan Soter” din Bucureºti a gãzduit weekend-ul trecut finala Campionatului Naþional de Atletism pentru juniori 1 (U20). La ediþia cu numãrul 51 a competiþiei au luat parte ºi sportive de la CS Târgoviºte. Atletele antrenate de Desdemona Banu Ionescu au reuºit evoluþii dãtãtoare de speranþe pentru viitorul apropiat. ?tafeta de 4x400 metri a Clubului Sportiv Târgoviºte a avut parte de o prestaþie bunã, clasându-se aproape de podium, pe locul 5, dupã ce acele cronometrului s-au oprit la 3:54.22. La ediþia din acest an a Naþionalelor de juniori 1, echipa de ºtafetã a clubului târgoviºtean a fost alcãtuitã din Andreea Dinu, Andra Oanã, Ana-Maria Balache ºi Denisa Predicã, ultima aflându-se în dublã legitimare, CS Târgoviºte/LPS Câmpulung Muscel.

Recorduri personale

La individual, în proba de 400 metri, Ana-Maria Balache (60.52) ºi Andreea Dinu (61.38 – ambele U16) au atins recorduri personale. De asemenea, Ana-Maria Balache a reuºit sã prindã un loc în finala probei de 60 de metri. „þinând seama de vârsta fetelor, rezultatele obþinute la Campionatul Naþional pentru juniori 1 au fost unele bune. Ne-am clasat aproape de podium la ºtafetã, iar în probele individuale, Ana- Maria ºi Andreea au realizat Personal Best la 400 metri. Un alt rezultat bun este ºi calificarea în finala de 60 de metri a Anei Balache. Sunt rezultate care ne oferã mari speranþe pentru concursurile viitoare”, a declarat antrenoarea Desdemona Banu Ionescu. Urmãtoarele competiþii la care vor lua parte atleþii Clubului Sportiv Târgoviºte sunt Campionatele Naþionale pentru juniori 2 ºi 3, gãzduite de Bucureºti ºi Bacãu.



Comentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaºi categorie

Urban Titu și Roberto Ziduri, un duel spectaculos
Chindia, comedie sau tragedie?
Voința Bezdead preia șefia în Seria Nord
Aninoasa pregãtește sãrbãtoarea promovãrii
Chindia, o nouã dezamãgire
Bate vântul pãpãdia, ca Pandurii pe Chindia
Flacãra, prima victorie din 2024
Primul eșec din play-out
CSM Târgoviște a ratat calificarea în finalã
Chindia, pe podium la fotbal feminin


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Lovituri sub centurã… electorale

Din punct de vedere politic electoral, se pare cã poporul român nu se poate vindeca, mai ales „clasa politicã”, grotescã ºi iresponsabilã. Au trecut 35 de ani de la ceea ce încã numim „revoluþia românã”, ºi visul democraþiei ideale s-a spulberat în deºertul… deºertãciunilor ºi rãtãcim nãuci printr-o Uniune Europeanã care, existenþial, ne-a aruncat într-un haos distopic.

[citeºte tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citeºte tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale