Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



15.07.2020 00:09

Liga I. Sepsi Sf. Gheorghe - Chindia Târgoviște 2-0 (1-0)


A A

Liga a II-a e tot mai aproape

Liga a II-a e tot mai aproape

❚ Startul jocului a fost unul echilibrat, Chindia chiar a arătat mai bine ca așezare în teren, dar greșeala uriașă făcută de Ivancic a rupt echilibrul jocului. ❚ Deaconu a șutat bine din marginea careului, Aioani a respins în față, iar Karanovic a punctat cu poarta goală, stabilind scorul primei reprize. ❚ Chindia nu a mai existat în repriza secundă, care a fost la discreția gazdelor. Dimitrov a trecut ușor de Șerban, l-a găsit liber pe Fulop, dar acesta a trimis rău dintr-o poziție ideală.

 

COSMIN SAVA


Chindia a mers la Sfântu Gheorghe dintro postură dificilă, cu patru înfrângeri consecutive fără gol marcat și pe ultimul loc în prima ligă. Startul jocului a fost unul echilibrat, Chindia chiar a arătat mai bine ca așezare în teren, dar greșeala uriașă făcută de Ivancic a rupt echilibrul jocului. Formația târgovișteană rămâne în subsolul clasamentului, fiind aproape retrogradată, Emil Săndoi având acum datoria să pregătească „dubla” cu Dinamo București, formație aflată de asemenea pe loc retrogradabil.

Karanovic a lovit înainte de pauză

Meciul a început echilibrat, Chindia a stat bine în teren, dar chiar și în acest condiții, prima ocazie a aparținut gazdelor, însă șutul lui Vașvari a trecut peste poarta lui Aioani (15). Sepsi a continuat să fie periculoasă, dar portarul târgoviștean a intervenit la centrarea bună a lui Dimitrov (20). Singurul șut spre poartă al formației târgoviștene din prima parte a venit din piciorul lui Rață, care a trimis însă mult peste (27). Echipa din Sfântu Gheorghe a ratat o nouă ocazie bună prin Tincu, care nu a putut să devieze decisiv la centrarea lui Karanovic (31). Ivancic a luat două cartonașe galbene în doar patru minute, fiind eliminat (34), iar acest eveniment a permis echipei gazdă să pună și mai multă presiune. Golul a venit până la urmă, Deaconu a șutat bine din marginea careului, Aioani a respins în față, iar Karanovic a punctat cu poarta goală (43), stabilind scorul primei reprize. Sepsi a dominat total repriza secundă Chindia nu a mai existat în repriza secundă, care a fost la discreția gazdelor. Dimitrov a trecut ușor de Șerban, l-a găsit liber pe Fulop, însă acesta a trimis rău dintro poziție ideală (52). Achabar și-a încercat șansa, doar că șutul acestuia din lovitură liberă a trecut peste poartă (58), pentru ca mai apoi să lovească bara cu un șut din marginea careului (79). Sepsi a risipit orice emoție în ultimele minute, prin reușita lui Safranko (85), iar Chindia a ajuns la cinci înfrângeri fără gol marcat.

Săndoi: „E normal să fiu foarte supărat pe Ivancic”

Antrenorul Chindiei, Emil Săndoi, s-a arătat dezamăgit la finalul meciului, pentru că elevii lui au făcut din nou greșeli mari, care au costat din plin echipa. „Facem greșeli care ne costă de fiecare dată. Dacă la meciul trecut am stat mai bine din punct de vedere defensiv, la jocul acesta în primul rând mă deranjează faptul că facem un fault la mijlocul terenului, al doilea fault la mijlocul terenului și rămânem în zece oameni. După ce că suntem în situația în care suntem și e o presiune pe umerii fiecărui jucător, cum putem să fim atât de naivi ca să facem al doilea fault la mijlocul terenului și să luăm al doilea cartonaș galben, să lăsăm echipa în zece? Florea a intrat după o lună de zile de inactivitate și a avut câteva situații prin fața porții. Dar alți jucători nu au realizări absolut deloc. Nu am văzut niciun fel de realizare la unul dintre jucătorii străini și mă îngrijorează acest aspect. E normal să fiu foarte supărat, toată lumea e supărată pe el (n.r pe Ivancic). Dacă se joacă 11 contra 11 nu se știe, pentru că nici Sepsi nu ne-a pus cine știe ce probleme. Ei au doi atacanți care au băgat-o în poartă. Și ca antrenor, nu poți să faci minuni într-o perioadă foarte scurtă. Ce minuni să faci? E o situație foarte grea. Am știut în ce m-am băgat de la bun început. Vedem ce putem să facem în continuare”, a transmis Săndoi pentru Telekom Sport.

Sepsi Sf. Gheorghe - Chindia Târgoviște 2-0 (1-0)

Stadion: Municipal-Sfântu Gheorghe. Au marcat: Karanovic (43), Safranko (85). Cartonașe galbene: Ștefănescu (12), Deaconu (37) / Rață (34), Dumitrașcu (60), Dangubic (90+3). Cartonaș roșu: Ivancic (34). Au arbitrat: Sebastian Colțescu, Radu Ghinguleac și Alexandru Vodă. Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Bouhenna, Tincu, Ștefan – Vașvari (87 Kovacs), Achabar, Deaconu (46 I.Fulop) – Carnat (81 Csiszer), Karanovic (66 Safranko), Ștefănescu (46 Diaz). Antrenor: Leo Grozavu. Chindia: Aioani - Martac, Benga, Pițian, Corbu – Neguț (70 Florea), Șerban (57 Dangubic), Rață (57 Yameogo), Dumitrașcu - Bic – Ivancic. Antrenor: Emil Săndoi.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)

GEORGE COANDĂ


2024. 13 aprilie. O zi care ar putea rămâne o dată fatidică în istoria niciodată liniștită a umanității. Iranul ayatollahilort fundamentaliști a atacat cu o ploaie de drone și de rachete Israelul. A fost, se poate spune fără nicio urmă de glumă, un atac dinainte anunțat. De multă vreme, Teheranul, însă, nu a avut la îndemână un „casus belli”, fie și jucat la... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale