Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro17.12.2021 00:17

,,Nu sunt de acord cu această alianță, dar nu exista altă soluție’’


A A

Liderul PNL Dâmbovița, Virgil Guran, cuvinte de laudă la adresa PSD!

Liderul PNL Dâmbovița, Virgil Guran, cuvinte de laudă la adresa PSD!

*„Cred că se poate construi mai repede cu PSD-ul în momentul de față pentru că e ca la fotbal, când iei pe cineva care știe jocul închegi o echipă repede; când iei oameni care la un moment dat bagă mingea în propria poartă, nu mai știi unde să te duci”

 

Ieri, după o pauză destul de lungă, președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran a susținut o conferință de presă, de sfârșit de an, în cadrul căreia a răspuns franc la toate întrebările jurnaliștilor. Luări de cuvânt au mai avut Aurelian Cotinescu - secretarul executiv și purtătorul de cuvânt  al PNL Dâmbovița, precum și primarul comunei Dărmănești, Valentin Mihalache. Liderul PNL Dâmbovița a vorbit deschis despre relația cu partenerii de guvernare, respectiv cu social democrații de la nivel național și de la nivel județean.

„Vă spun foarte deschis… Eu am votat împotriva alianței cu PSD pentru că eu cred că pentru sănătatea democratică nu este bine în momentul în care nu mai există stânga- dreapta, o luptă de idei, înseamnă că există o înțelegere… și băieți ce spunem noi aia facem. Eu am susținut că trebuie să continuăm cu USR, dar în același timp vă spun că,  am fost lider de grup,  m-am înțeles extraordinar de greu cu USR-ul, sunt extraordinar de dificili, ce hotăram acum… peste o jumătate de oră nu mai era valabil. Deci, nu sunt de acord cu această alianță, dar nu exista altă soluție. Cred că se poate construi mai repede cu PSD-ul în momentul de față pentru că e ca la fotbal, când iei pe cineva care știe jocul, închegi o echipă repede, când iei oameni care la un moment dat bagă mingea în propria poartă nu mai știi unde să te duci”, a declarat președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran.

 

,,Corneliu Ștefan este un om cu care se poate discuta, nu este un om absolutist’’

„Nu iubesc PSD-ul, să nu mă înțelegeți greșit, o să fiu în continuare un adversar, dar în același timp și un partener. O să susținem împreună proiectele mari, fără probleme… Asta nu înseamnă că o să începem să ne iubim atât de mult încât să ne cedăm primarii, oamenii de la unii la alții, nu o să fie lucrul acesta. O să fie un parteneriat egal, o să ne respectăm… O spun, cu unii este mai greu, pesediști din Dâmbovița, dar Corneliu Ștefan este un om cu care se poate discuta, nu este un om absolutist, este un om cu care se poate discuta”, a declarat președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Campanie de informare cu și despre produse românești
Atelier al tinerilor PNL
Plata șomajului tehnic, aprobată de Ministrul muncii
Ședință de Colegiu Prefectural cu proiecte în rafală
Primăria Târgoviște a demarat proiectul de digitalizare
„României nu-i face bine războiul româno-român”
„Sper ca PNL să intre într-o logică de alianță”
„ICR nu trebuie să fie apanajul unui partid”
Tur de forță prin fabricile de tehnică militară
„Sprijin pentru România” - un pachet marca PSD


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Mai există România ca stat unitar și suveran? Nem!

Oficialii de la Budapesta, cu o impertinență halucinantă, sfidându-i pe românii după cum le trece prin mintea lor bântuită de horthzst-nayiste frisoane  antiromânești, se preumbă prin Transilvania precum Vodă prin lobodă. Iar Guvernul României, zice-se, ca să nu-i piardă de la guvernare pe cei din „coloana a cincea”, și am făcut vorbire despre UDMR, astfel, cică, ținundu-i aproape că să nu tulbure și mai rău apele,... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale