Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro07.04.2021 09:33

ANUNȚ LICITAȚIE


A A

Licitație publică în vederea închirierii terenului în suprafață de 25 mp, situat în orașul Titu, str. I.C. Visarion

ANUNȚ LICITAȚIE

Primăria Orașului Titu, cu sediul în str. Pictor Nicolae Grigorescu, nr. 1, Titu, județul Dambovita, telefon 0245/651.095, fax 0245/651.097, email primariatitu @yahoo.com anunță pentru data de 29.04.2021, în Sala de Consiliu a Primăriei Orașului Titu, ora 9,30, organizarea licitației publice în vederea închirierii terenului în suprafață de 25 mp, situat în orașul Titu, str. I.C. Visarion, jud. Dâmbovița, teren ce aparține domeniului public al orașului, pentru amplasarea de construcții ușor demontabile în vederea desfășurării de activități de comerț și/sau prestări servicii, conform OUG 57/2019 și HCL 172/24.11.2020. Informațiile privind documentația de atribuire se regăsesc în caietul de sarcini. Persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire printr-o cerere scrisă sau direct de la sediul Primăriei Orașului Titu. Documentația de atribuire poate fi ridicată de la Biroul Programe Achiziții Publice Administrarea Domeniului Public și Privat, din cadrul primăriei. Costul caietului de sarcini este de 50 lei, achitat la Casieria Primăriei Orașului Titu. Data - limită pentru solicitarea clarificarilor: 16.04.2021, ora 14,00. Ofertele se depun într-un exemplar, pâna la data de 28.04.2021, ora 15,00, la Registratura Primăriei Orașului Titu, str. Pictor Nicolae Grigorescu nr. 1, oraș Titu, județul Dâmbovița. Instanța competentă în soluționarea litigiilor apărute este Tribunalul Dâmbovița - Calea București nr. 3, județul Dâmbovița, telefon 0245/612.344, 0245/613.144; fax 0245/611.893; E-mail: [email protected]Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Finalizarea proiectului "Dezvoltarea AngiMetal Impex SRL prin extinderea capacității de prestare a serviciilor de recuperarea materialelor reciclabile sortate pe piața internă și internațională"
Activează-ți viitorul! Pariază pe educație!
"Sindicatele sunt de acord ca salariile să nu mai fie la mâna primarului"
Amenzi de 81.000 lei aplicate de ITM Dâmbovița
Doar doi fermieri dâmbovițeni s-au înscris în Programul Usturoiul!
DSVSA, în controale pentru siguranța alimentară
Număr relativ constant de salariați în județul Dâmbovița
"Cum recuperează statul român datoria pe care o are COS Târgoviște?"
Exporturile și importurile, în picaj!
APIA Dâmbovița, cu ochii pe cererile pentru motorinăPolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Când, acum 80 de ani, ostașii țării au retrecut Prutul... (I)

În zorii zilei de 22 iunie 1941 România a intrat în războiul mondial. În cel de-al doilea al secolului XX. Sau, după unii istorici, în „ultima parte”/ secondo tempo a Marelui Război din 1914-1918. O „parte a doua” (1939-1945) a unui apocaliptic abator uman.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale