Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro23.07.2021 00:25

Executivul României, ,,mumă pentru unii și ciumă pentru alții”!


A A

"Județul Dâmbovița nu există pentru Guvernul României"


❚ Județul Dâmbovița nu a primit niciun ban de la Guvern pentru calamitățile din munte ❚ ,,Așa cum am promis, am adus în munte proiectanții care vor înainta soluția tehnică pentru refacerea drumului distrus de debitul mare al Ialomiței din zona Cheile Tătarului”

 

VIOLETA STANCIU


Guvernul Cîțu nu vrea să audă de județul Dâmbovița! Au fost repartizați bani din fondul de intervenții, pentru repararea drumurilor județene, comunale, podurilor, podețelor și digurilor, iar județul Dâmbovița a fost sărit și de data aceasta de la numărătoare. Acordarea celor 148,7 milioane de lei doar pentru 17 județe afectate de inundații și alunecări de teren, în timp ce numărul acestora este mult mai mare, (bani care vor fi utilizați pentru repararea a 1.085 de obiective din 243 de unități administrativ- teritoriale), l-a determinat pe președintele CJD, Corneliu Ștefan să declare că ,,județul Dâmbovița nu există pentru Guvernul României”. Județele care urmează să primească fonduri de la Guvern sunt Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița Năsăud, Botoșani, Caraș-Severin, Cluj, Covasna, Gorj, Harghita, Hunedoara, Maramureș, Satu Mare, Vâlcea, Vrancea. Fără sprijin de la Guvernul României, căruia i se potrivește de minune zicala românească ,,mumă pentru unii și ciumă pentru alții”, președintele CJD, Corneliu Ștefan încearcă să se descurce cum poate pentru a rezolva problemele apărute, ceea ce se poate rezolva, cu resursele pe care le are la dispoziție. ,,Așa cum am promis, am adus în munte proiectanții care vor înainta soluția tehnică pentru refacerea drumului distrus de debitul mare al Ialomiței din zona Cheile Tătarului. În cel mai scurt timp, vreau să începem lucrările la drumul și podurile afectate de apele rîului Ialomița care, din spusele specialiștilor, niciodată nu au fost atât de mari în zona Cheile Tătarului. În primă fază, trebuie reparate apărările de mal și racordurile pod-rampă care au fost avariate de aluvinile și materialul lemnos aduse de ape, iar zidurile de rambleu din piatră, trebuie consolidate prin refacerea fundațiilor. În urma acestor lucrări, se poate trece la reconstruirea terasamentului drumului și a întregului sistem rutier. De asemenea, vreau să vă anunț că, în mai puțin de 24 de ore de la viiturile produse, am redat circulației podul peste Ialomița spre Cabana Horoabele, dar am redeschis și Peștera Ialomiței”, a declarat președintele CJD, Corneliu Ștefan.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Un festival liberal deloc banal… (I)
Ministrul Apărării vrea omologarea produselor UPS Dragomirești
Rectificarea bugetului CLM, aprobat în ședința extraordinară
Mitropolitul Nifon a participat la ceremoniile dedicate târnosirii bisericii Mănăstirii Pantocrator
Salariații DAS continuă protestele
Protest DAS la Primăria Târgoviște
900 de elevi vor face ore online timp de 2 săptămâni
O statuie versus românii din Ardeal?
Salvarea COS Târgoviște?!
Campania „Să cunoaștem, să prevenim, să protejăm”
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Un festival liberal deloc banal… (I)

... dar în nici un caz al bunului simț, cum l-a văzut exaltatul jurnalist europarlamentar Rareș Bogdan.  A fost să fie un spectacol pus în scenă de casa de producție Iohannis-Câțu cu succes dinainte anunțat din deal de la Cotroceni și cu scoaterea din decor a lui Ludovic Orban - până duminică, 25 septembrie a.c., președintele marelui Partid Național Liberal.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale