Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro20.09.2021 00:14

În weekendul ce a trecut,


A A

Jandarmii, la evenimentul de ciclism din Pucioasa

Jandarmii, la evenimentul de ciclism din Pucioasa

*Pentru ca activitățile să decurgă în bune condiții, s-au constituit dispozitive de ordine și siguranță publică formate din efective ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița și celelalte autorități

 

Jandarmii dâmbovițeni au fost prezenți în zilele de 18 și 19 septembrie a.c., în orașul Pucioasa și în împrejurimi, cu ocazia desfășurării competiției de ciclism „The Wall”, care s-a desfășurat pe următoarea rută: Pucioasa-Sultanu-Provița de Sus-Costișata-Bezdead-Pucioasa și care a avut 2 categorii, respectiv tura scurtă pe o distanță de 61 de km și tura lungă (două ture de traseu), pe circa 120 km. Pentru ca activitățile să decurgă în bune condiții, s-au constituit dispozitive de ordine și siguranță publică formate din efective ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița și celelalte autorități pentru a preveni posibilele incidente pe raza orașului Pucioasa și pe trasele de deplasare.

 

„Pe această cale, reamintim participanților următoarele recomandări preventive, general valabile: să aducă la cunoștința autorităților eventualele aspecte legate de încălcarea legii sau posibile situații de pericol; să respecte regulile adoptate de organizator, precum și măsurile de protecție sanitară adoptate de autorități pe timpul stării de alertă; să respecte măsurile de siguranță impuse de organizator în ceea ce privește desfășurarea competiției; să solicite, ori de câte ori este nevoie, sprijinul jandarmilor, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgență 112”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Dâmbovița.

V.A.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Sprijin pentru Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmbovița
Târgurile de toamnă, în vizorul jandarmilor
Stocuri mici de plasmă Covid-19 la Centrul de Transfuzii
Biroul Avocatului Poporului din Ploiești a suspendat audiențele
Creșă modernă la Poiana
Nou record de infectări de coronavirus
„Valul 4 în pandemie, o explozie!”
52 de localități în scenariul Roșu COVID-19
Pompierii verifică spitalele din județ
Activitate restrânsă la Judecătoria Pucioasa
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Bulina roșie (II)

Mobilitatea este ceva fantastic în Europa. Ne-am bucurat în 2002 când nu am mai fost nevoiți să avem acele vize infecte. Deși intrați în Uniunea Europeană în anul 2007, doar în 2014 românii au putut să lucreze fără restricții în Uniunea Europeană. Atunci practic s-a desăvârșit mobilitatea europeană a românului.

Criza pandemică ne-a adus... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale