Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



20.11.2023 00:18

Eveniment dedicat influențelor culturale italiene, la Biblioteca Județeană


A A

Italia în Târgoviște

Italia în Târgoviște

Evenimentul dedicat Italiei și influențelor sale culturale asupra municipiului Târgoviște, a avut loc vineri, 17 noiembrie, la Biblioteca Județeană „I.H. Rădulescu” din Târgoviște. Organizatori au fost Consiliul Județean Dâmbovița, în parteneriat cu Asociația EuroTrainer, în cadrul proiectului „Conservarea, restaurarea și valorificarea clădirii Fosta școală de cavalerie”, evenimentul a fost finanțat prin Granturile SEE 2014 – 2021 în cadrul Programului RO-CULTURA.

Participanții la acest eveniment au avut oportunitatea de a explora și de a aprecia bogăția culturală a Italiei prin diverse activități desfășurate într-un cadru prietenos și relaxant. Atmosfera a fost imbatabilă, cu participanți pasionați de cultura italiană și doritori să descopere legăturile acesteia cu Târgoviștea. În cadrul evenimentului, reprezentanții mediului cultural târgoviștean au prezentat influențele Italiei asupra arhitecturii clădirilor, străzilor și modului de viață al orașului.

Managerul Bibliotecii Județene „Ion Heliade Rădulescu”, Agnes Erich, a participat la eveniment și a subliniat importanța promovării și conservării identității culturale a județului Dâmbovița. Evenimentul a reprezentat un succes notabil pentru comunitatea locală, oferind oportunitatea de a explora și aprecia frumusețea și diversitatea culturii italiene.

 

 

 

 

Ștefan Khalil



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Dezinsecție prin pulverizare aeriană
Militarii români sunt trimiși iar pe aiurea-n lume…
Teren multifuncțional finalizat la Clubul Sportiv Școlar
Inspectorii ISU, controale în biserici
Bărbați arestați pentru viol la Glodeni
Zilele Județului Dâmbovița, la ediția a 3-a
Moldova cu inimă, minte și literatură
Noi facilități de agrement la Parcul Complexului de Natație
Sprijin pentru Centrul Social Creștin din Târgoviște
Centrul de zi pentru persoane vârstnice va fi inaugurat în această lună


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Militarii români sunt trimiși iar pe aiurea-n lume…

...că, zău, dacă înțeleg de ce este musai să servească, de fapt, nu pacea-n omenire, ci interesele afaceriste ale altora sub strigătul NATO și, în mod very special, ale lui „Uncle Sam”. Ca să-și arate loialitatea în „cea mai puternică alianță militară din lume”, oștirea țării și-a trimis soldații, alături de cei yankei, prin, deșerturile Irakului și prin pustiitățile muntoase din Afganistan, ba și prin „continentul... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale