Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro20.11.2023 00:18

Eveniment dedicat influențelor culturale italiene, la Biblioteca Județeană


A A

Italia în Târgoviște

Italia în Târgoviște

Evenimentul dedicat Italiei și influențelor sale culturale asupra municipiului Târgoviște, a avut loc vineri, 17 noiembrie, la Biblioteca Județeană „I.H. Rădulescu” din Târgoviște. Organizatori au fost Consiliul Județean Dâmbovița, în parteneriat cu Asociația EuroTrainer, în cadrul proiectului „Conservarea, restaurarea și valorificarea clădirii Fosta școală de cavalerie”, evenimentul a fost finanțat prin Granturile SEE 2014 – 2021 în cadrul Programului RO-CULTURA.

Participanții la acest eveniment au avut oportunitatea de a explora și de a aprecia bogăția culturală a Italiei prin diverse activități desfășurate într-un cadru prietenos și relaxant. Atmosfera a fost imbatabilă, cu participanți pasionați de cultura italiană și doritori să descopere legăturile acesteia cu Târgoviștea. În cadrul evenimentului, reprezentanții mediului cultural târgoviștean au prezentat influențele Italiei asupra arhitecturii clădirilor, străzilor și modului de viață al orașului.

Managerul Bibliotecii Județene „Ion Heliade Rădulescu”, Agnes Erich, a participat la eveniment și a subliniat importanța promovării și conservării identității culturale a județului Dâmbovița. Evenimentul a reprezentat un succes notabil pentru comunitatea locală, oferind oportunitatea de a explora și aprecia frumusețea și diversitatea culturii italiene.

 

 

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Un scandal „patriotic” pentru un „Patriot” (II)
Finanțare UE pentru proiectele Stațiunii Peștera-Padina
Un singur liceu a avut promovabilitate zero la BAC
Promovabilitate de 68,45% la Evaluarea Națională
Zeci de liceeni, la ITM Dâmbovița, de Ziua porților deschise
Un scandal „patriotic” pentru un „Patriot” (I)
Investiții de amploare în infrastructura școlară
Sute de elevi și profesori, premiați pentru rezultatele deosebite
Parteneriat strategic pentru schimbul de cunoștințe și expertiză
Șofer-pericol, cercetat de polițiști


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Un scandal „patriotic” pentru un „Patriot” (II)

Câțiva, tot cu… pornire patriotică, au contrareplicat că, asta e, suntem membri în cea mai puternică alianță militară a planetei, că avem, ca atare, obligații și că suntem apărați de NATO. Care NATO, pe pământ românesc, are desfășurate mii de trupe sub diferite steaguri, și că, dacă Ucraina se va prăbuși, vai și amar va fi de UE invadată de Armată Roșie.

Dar, dincolo de tonul ușor ironic, mai... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale