Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



03.07.2020 00:16

La Răcari,


A A

Investițiile vor fi în graphic

Investițiile vor fi în graphic

❚ Primarul Marius Caravețeanu, ne-a confirmat că procedurile pentru investițiile care urmează să fie demarate, nu au fost afectate de starea de urgență, în condițiile în care, orașul Răcari a fost în top 3 al zonelor afectate din Dâmbovița, de noul coronavirus

 

ȘTEFAN KHALIL

 


 

Deși orașul Răcari a fost una dintre cele mai afectate zone din județul Dâmbovița de coronavirus, înregistrându-se nu mai mult de 70 de cazuri, iată că la capitolul investiții nu sunt înregistrate probleme. Primarul Marius Caravețeanu, ne-a confirmat că procedurile pentru investițiile care urmează să fie demarate, nu au fost afectate de starea de urgență, în condițiile în care, orașul Răcari a fost în top 3 al zonelor afectate din Dâmbovița, de noul coronavirus. Singurele întârzieri au fost la lucrările care privesc reabilitarea și modernizarea unor trotuare, blocuri și canalizare. În rest, procedurile pentru proiectele care urmează să fie demarate, au mers ceas, spune edilul din Răcari. ,,Din fericire, pandemia de coronavirus nu ne-a afectat deloc investițiile pe care vrem să le demarăm, pentru că încă suntem la faza birocratică de semnare a contractelor de finanțare. Una peste alta, am avut mici întârzieri la trotuare, canalizare la blocuri și cam atât. Cu toate acestea, proiectele cu finanțarea europeană, construirea unei grădinițe, modernizarea iluminatului public sau reabilitarea termică a blocurilor, chiar nu au avut de suferit. Avem contractele de finanțare semnate și suntem în diverse faze ale organizării procedurilor de achiziție. Pe axa 13, avem 11 proiecte proiecte și aici am putea spune că ne-am confruntat cu o oarecare întârziere, temerea celor de la ADRE Sud Muntenia de a veni în localitate, poate pe bună dreptate. Am trecut însă și pe acest obstacol, reprezentanții ADR Sud Muntenia au venit în teritoriu, ne-am dori ca în luna august să semnăm contractele de finanțare și să avem 14 proiecte pe fonduri europene, alături de celelalte cu finanțare locală, guvernamentală sau în asociere cu Consiliul Județean Dâmbovița. Una peste alta, ne apropiem la 40 de proiecte în diverse stadii. Prin urmare, cu o ușoară întârziere, dar fără să ne facă probleme, putem spune că suntem în grafic”, a precizat primarul Marius Caravețeanu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Lovituri sub centură… electorale
Modernizarea DJ 712 Târgoviște – Pucioasa
Activitate educațională la Centrul Social Cultural
„Ridicarea adeverințelor de vechime, exclusiv de la angajatori”
Regenerarea pădurilor, unul dintre obiectivele principale ale Direcției Silvice
ANUNȚ DE VÂNZARE a acțunilor emise de Complex Hotelier Dâmbovița S.A. deținute de Infinity Capital Investments S.A.
Actorii instituționali ai politicii de energie
Dezvoltarea Târgoviștei capătă amploare
Caravana „Fără Bariere - Tot Adevărul despre Droguri”
Noi vizite de succes la Muzeul „Casa Romanței” din Târgoviște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Lovituri sub centură… electorale

Din punct de vedere politic electoral, se pare că poporul român nu se poate vindeca, mai ales „clasa politică”, grotescă și iresponsabilă. Au trecut 35 de ani de la ceea ce încă numim „revoluția română”, și visul democrației ideale s-a spulberat în deșertul… deșertăciunilor și rătăcim năuci printr-o Uniune Europeană care, existențial, ne-a aruncat într-un haos distopic.

[citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale