Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro23.04.2021 00:15

Ieri, vizită de lucru


A A

Investiții în grafic în județul Dâmbovița

Investiții în grafic în județul Dâmbovița

Comunicat de presă

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a vizitat ieri, 22 aprilie 2021, alături de vicepreședintele Luciana Cristea, administratorul public al județului, Cristian Avanu, și directorul Direcției Tehnice, Vasile Dinu, o serie de obiective de investiții importante pentru dâmbovițeni, pentru a verifica stadiul de implementare a acestora, respectarea graficelor asumate de constructori și modul de realizare a lucrărilor contractate. Localitățile Șelaru, Vișina și Petrești au deschis agenda de lucru, iar primul obiectiv de investiții la care președintele Corneliu Ștefan a vrut să vadă felul în care se desfășoară lucrările a fost „Reabilitarea / modernizarea DJ 503 pe traseul limită Județ Teleorman - Șelaru - Fierbinți, km 87+070 - km 95+532 (8,462 km) și DJ 611, pe traseul Fierbinți - Vișina - Petrești, km 22+000 - km 41+694 (19,694 km)”, proiect care presupune reabilitarea a 28,156 km de drum. În valoare de 46.478.189,74 lei, lucrările se înscriu în cel mai amplu proiect derulat de Consiliul Județean Dâmbovița prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Tot în comuna Șelaru, s-a mers și la obiectivul nou de investiții „Construire grădiniță nouă în sat Fierbinți”. În comuna Crângurile, vizita de lucru a continuat cu o vizită la „Grădinița cu program normal în satul Voia”, edificiu în construcție, ce va fi gata în aproximativ o lună. Investiția în valoare 1.583.380 lei a primit finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală II (PNLD). În comuna Valea Mare, conducerea CJD a mers la șantierul de lucrări deschis la obiectivul de investiții „Realizare sediu primărie în comuna Valea Mare”, derulat prin PNDL II, în valoare de 2.940.398 lei. Până în prezent, lucrările au fost realizate în proporție de 85%. Și proiectul „Înființare Centru pentru persoane vârstnice în comuna Valea Mare” a figurat pe agenda vizitei de astăzi. Proiectul în valoare de 2.487.863,76 lei este derulat din fonduri europene, în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020. Programul vizitei de lucru s-a încheiat în comuna Cobia, localitate unde, în prezent se află în derulare investiția „Așezământ cultural în comuna Cobia, sat Gherghițești”, finanțată prin Compania Națională de Investiții, cu o valoare totală de 2.034.376 lei. Reprezentanții CJD au analizat și stadiul lucrărilor de investiții derulate de Consiliul Județean Dâmbovița în asociere cu Consiliul Local Cobia.

Compartimentul Imagine, Relații Externe al Consiliului Județean DâmbovițaComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Urgentarea vânzării prin licitație publică a activului COST
Parcul Industrial Priboiu, în proces de modernizare și expansiune
Cine are ultimul cuvânt?
Programul Antigrindină a fost trecut în Programul Național de Reziliență și Redresare
Patru localități în scenariul galben
Investiții importante pentru dezvoltarea Pucioasei!
Bugetul UAT Lungulețu, adoptat legal
Când, acum 80 de ani, ostașii țării au retrecut Prutul... (III)
Șofer-pericol public, reținut ieri de polițiști
Un singur focar de pestă porcină africanăPolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Cine are ultimul cuvânt?

Cine se ocupă de comunicarea europeană la nivel instituțional? Oare cei de la Bruxelles sunt cei care decid în totalitate atunci când se iau măsuri la nivel european?

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale