Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



28.03.2023 00:12

La ședința ordinară a Consiliului Județean Dâmbovița,


A A

Investiții de amploare pentru infrastructura sportivă

Investiții de amploare pentru infrastructura sportivă

Două mari anunțuri făcute de președintele Consiliului Județean Dâmbovița în ședința ordinară aferentă lunii martie 2023. Ieri, 27 martie, a avut loc ședința ordinară, în cadrul căreia, cei 31 de aleși județeni au aprobat pe bandă rulantă 41 de proiecte de hotărâre aflate pe ordinea de zi. Spre finalul ședinței, președintele CJD, Corneliu Ștefan, a făcut două anunțuri importante pentru iubitorii sportului din Dâmbovița, dar și pentru jucătorii echipei de fotbal fanion a județului, Chindia Târgoviște.

La proiectul de hotărâre ce privește aprobarea contractării unei finanțări rambursabile interne în valoare de 60 de milioane de lei, pentru asigurarea unor obiective de investiții de interes județean, președintele Corneliu Ștefan a anunțat că instituția Consiliului Județean își va respecta condițiile contractuale privind proiectul noului stadion de la Târgoviște care va fi construit lângă zona UM Gară și va fi plătită prima tranșă de 17 milioane de lei în următoarele zile.

„Vom plăti și prima parte către CNI de 17 milioane de lei. Vineri am primit adresă din partea CNI, astăzi le-am răspuns, vom plăti o parte din suma noastră pentru a începe lucrările, așa cum au promis constructorul și proiectantul, până în luna iunie – iulie, Consiliul Județean va preda proiectul tehnic, planul de amplasament a fost predat. Va fi predat și proiectul tehnic finalizat și în lunile iulie – august vor debuta lucrările la noul stadion de la Târgoviște” , a transmis președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Cel de-al doilea anunț făcut de președintele Consiliului Județean Dâmbovița a fost că mâine, 29 martie, vor fi virați 600.000 de lei în contul echipei AFC Chindia Târgoviște. Consiliul Județean vine în sprijinul clubului, care trece prin momente grele, fotbaliștii nemaifiind plătiți de aproximativ patru luni, potrivit GSP.ro.

„Mâine dimineață, împreună cu președintele clubului Chindia Târgoviște, voi semna contractul și miercuri vom vira suma clubului pe care au cerut-o. Vrem să astupăm toate discuțiile care sunt astăzi prin anumite medii. Consiliul Județean va vira suma 600.000 de lei clubului Chindia Târgoviște”, a mai anunțat președintele CJD, Corneliu Ștefan.

 

 

Ștefan Khalil



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale
Nod rutier nou în zona de sud a județului Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Lovituri sub centură… electorale

Din punct de vedere politic electoral, se pare că poporul român nu se poate vindeca, mai ales „clasa politică”, grotescă și iresponsabilă. Au trecut 35 de ani de la ceea ce încă numim „revoluția română”, și visul democrației ideale s-a spulberat în deșertul… deșertăciunilor și rătăcim năuci printr-o Uniune Europeană care, existențial, ne-a aruncat într-un haos distopic.

[citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale