Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro06.07.2022 00:18

În perioada 27.06 - 03.07.2022,


A A

Intervenții la limită ale pompierilor dâmbovițeni

Intervenții la limită ale pompierilor dâmbovițeni

În perioada 27 iunie – 03 iulie a.c., echipajele de intervenție din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Basarab I” al județului Dâmbovița au acționat la 70 evenimente: 11 incendii la gospodăriile populației (locuințe, anexe gospodărești, mijloace auto etc.), 13 incendii de vegetație uscată, 9 acțiuni la accidente rutiere, 1 acțiune pentru descarcerarea unei persoane, 20 acțiuni pentru asistența persoanelor și 16 acțiuni la alte situații de urgență (deblocări de persoane, salvări animale, degajări de copaci, îndepărtare elemente de construcție instabile etc.).

De asemenea, echipajele SMURD au fost solicitate și au intervenit la 252 cazuri medicale. Totodată, echipajele din cadrul subunităților de intervenție au executat 3 misiuni de recunoaștere, 6 exerciții cu forțe în teren pentru antrenamentul forțelor de intervenție, 21 acțiuni de informare în localitățile din raioanele de intervenție, precum și 17 acțiuni de verificare la secțiile de ATI ale unităților spitalicești de pe raza județului Dâmbovița.

Dintre cele mai importante misiuni gestionate de pompieri în săptămâna anterioară, amintim accidentul rutier produs pe DN 1A în comuna Butimanu din județul Dâmbovița în care au fost implicate un microbuz și autoturism, rezultând 12 victime și incendiul produs la un spatiu de depozitare al unui magazin din comuna Cojasca. În jurul orei 20:18, pompierii au intervenit în cazul unui accident rutier produs în comuna Butimanu, pe DN 1A. Au fost anunțate victime multiple, iar pentru optimizarea acțiunilor de răspuns a fost activat Planul Roșu de intervenție la nivelul județului Dâmbovița.

La sosirea echipajelor de intervenție au fost identificate 12 persoane rănite, conștiente dintre care una rămasă blocată în microbuz. Aceasta a fost extrasă în scurt timp și preluată pentru îngrijiri medicale. Persoanele implicate erau conștiente, fiind evaluate medical la fața locului. Toate cele 12 persoane au fost transportate la patru unități spitalicești din București, respectiv spitalele Floreasca, Elias, Universitar și Militar. Cinci persoane au fost preluate de ambulanțe SAJ, patru de ambulanțe SMURD, o persoană a fost preluată de unitatea de terapie intensivă mobilă și o persoană de elicopterul SMURD. Din fericire toate persoanele erau conștiente și stabile.

 

Compartiment informare și relații publiceComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Pompieri dâmbovițeni intervin în incendiile din Franța
Sfidarea UDMR
Polițiști printre oameni pentru informare asupra pericolelor
Festivalul "Peștera- Padina", la o nouă ediție
Opinii sindicale despre impozitarea part-time
Întreruperi de energie electrică programate
Dacă Zelenski ar fi înțelept…
Târgoviștea, în sărbătoare înălțătoare a Sfântului Ierarh Nifon
Sfințirea unei fântâni seculare rehabilitate și restaurate
Realizarea parcării supraterane din centrul orașului


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Sfidarea UDMR

George Coandă


Parcă ar fi în spiritul de rasă al maghiarilor – și vreau să fiu bine înțeles, nu sufăr de atitudini xenofobe și chiar nu am nimic de împărțit cu vecinii României dinspre soare-apune, ei, dimpotrivă, au cu românii -, și este vorba de afișatul spirit de superioritate și de sfidare al celor ce nu sunt de-un neam cu ei. Căci, așa nu putem explica sfidarea fățișă a UDMR,... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale