Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



29.07.2020 00:19

Editorial


A A

Interlopiada

Interlopiada

GEORGE COANDĂ


Pe zi ce trece, interlopii pun stăpânire gangsterească pe țara asta amărâtă care, și din această pricină, nu-și mai merită numele de România, ci de Românabsurdistan. Pentru că, da, de treizeci de ani trăim într-o țară care-și pierde identitatea, se depersonalizează, iar niște politicieni absurzi și mancurtizați, fie de dreapta, fie de stânga, sau independenți (de cine?) care, printr-o diabolică inginerie a votului, ajung în Parlamentul Românabsurdistanului, în palatele Cotroceni și Victoria, au un singur și obsedant țel, doar să le fie bine, trai neneacă din belșug, sfidând și încălcând legile pe care ei le pun la cale, păi tocmai d-aia! Ceea ce un deputat din fosta și hulita Mare Adunare Națională de odinioară nu și-ar fi îngăduit, altminteri „gâdele” Ceaușescu i-ar fi expediat cu celeritate „la munca de jos”. Prin atitudinea lor moral politică se comportă asemenea unor interlopi. Și cum, vorba bunului român, „peștele de la cap sempute”, exemplul interlopist al politicienilor dă tonul, iar pe cale de consecință interlopii din lumea câștigătoare a cartierelor rău famate, nu numai din București, au început să facă legea după capul lor, să instituie, sub amenințarea armelor letale, fie de foc, fie albe, „taxă de protecție” (până și maneliștii dintr-o anumită etnie, din care fac parte majoritatea gangsterilor mioritici), și să amenințe în gura mare, fără nicio teamă, și public că le vor hăcui forțele de ordine și chiar pe guvernanți. Așa cum a existat pericolul becalizării țării, de prostitualizarea „clasei politice”, există de la o vreme pericolul interlopizării societății românești. Dar cum interlopizarea „clasei politice”, în loc să fie stopată, se adâncește, sincer să fiu nu știu cum va fi stârpită lumea interlopilor de mahala. Ei da, și această interlopiadă, orice ni s-ar spune, este un efect nenorocit al revoluției din `89!



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Lovituri sub centură… electorale
Actorii instituționali ai politicii de energie
Cine influențează politica de sănătate în UE?
Comunicatul nr. 9, brânci României în gheena rusească (II)
Comunicatul nr. 9, brânci României în gheena rusească (I)
Carambol european
Incertitudini mioritice
Ok, suntem în Schengen...
România, țintă de „linia întâi” pentru țarul Putin (II)
România, țintă de „linia întâi” pentru țarul Putin (I)


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale