Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro22.09.2022 00:15

Administrația locală mai bifează o investiție importantă


A A

Infrastructură sportivă și educațională în dezvoltare la Raciu

Infrastructură sportivă și educațională în dezvoltare la Raciu

*După ce anul trecut a fost inaugurat un teren multifuncțional la Școala Raciu, acum, primarul Vasile Grădinaru, a anunțat că a fost realizată amenajarea bazei sportive din satul Șuța Seacă, obiectiv de investiții implementat  prin Programul Județean de Dezvoltare Locală (PJDL)

 

Primăria comunei Raciu continuă să finalizeze proiecte importante pentru dezvoltarea localității! După ce anul trecut a fost inaugurat un teren multifuncțional la Școala Raciu, acum, primarul Vasile Grădinaru, a anunțat că a fost realizată amenajarea bazei sportive din satul Șuța Seacă, obiectiv de investiții implementat  prin Programul Județean de Dezvoltare Locală (PJDL), inițiat de președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan. Valoarea totală a proiectului este de 499.628,37 lei inclusiv TVA din care: contribuție din bugetul local  – 279.950,21 lei inclusiv TVA și contribuție Buget Consiliul Județean Dâmbovița – 219.678,16  lei inclusiv TVA. Primarul Vasile Grădinaru a oferit detaliile investiției de anvergură cu care administrația publică locală din Raciu se poate mândri.

„Este într-adevăr o reușită pe care am făcut-o  pentru tinerii noștri din localitate, și nu numai. În ceea ce privește acest proiect, pot să vă spun că s-au realizat următoarele lucrări: împrejmuirea terenului de fotbal cu plasă de sârmă pe stâlpi metalici, h=2.00m, L=318 ml; împrejmuirea terenului de fotbal cu plasă de sârmă pe stâlpi metalici, h=4.00m, L=36 ml; amenajarea unei parcări în suprafață de 220 mp adiacentă drumului de acces D.E. 1011; amenajarea de alei pietonale care să lege zonele funcționale, în suprafața totală de 278 mp; amenajarea de spații verzi cu rol ambiental în jurul terenului de fotbal; amplasarea a trei bănci acoperite (două bănci de rezervă -13 locuri și una pentru observatori - 6 locuri); amplasarea a două gradene cu câte 30 de scaune din polipropilenă cu spătar; realizarea unui puț forat pentru alimentare cu apă și amplasare bazin de apă. Totodată, proiectul prevede și Amplasarea unui bazin vidanjabil; Platforme beton pentru amplasare containere modulare; Container modular oaspeți;Container modular gazde; Container modular tip grup sanitar dotat cu boilere pentru apă caldă, dușuri, toalete și lavoare”, a transmis primarul comunei Raciu, Vasile Grădinaru.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

A.S.C.O.R. are un nou consiliu director
Despre bogăție și mântuire
Combaterea traficului de persoane, în vizorul polițiștilor
Eveniment special pentru Bienala Națională de Artă „Gheorghe Petrașcu”
Vernisajul expoziției „Corina Chiriac. Istoriile unei mari artiste”
Marș de protest împotriva violenței în familie
„Starea de bine ca politică de management”
Un gând pios și plin de recunoștință pentru Maica Domnului
Conferința pastoral-misionară
Adevărata bogăție


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Stabilitatea vine de la Berlin

Coaliția din fruntea Germaniei este stabilă și puternică, iar poziția liderului europeano-german Ursula von der Leyen este incontestabilă. Într-o simbioză perfectă cu Bruxelles-ul, Berlinul își exprimă deschis opinia despre extinderea Uniunii Europene sau despre relațiile comerciale cu alte continente, despre tot ce contează cu adevărat la nivel comunitar.

Germania are o voce puternică la... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale