Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro14.01.2022 00:14

În municipiul Târgoviște…


A A

Infrastructura educațională continuă să se schimbe

Infrastructura educațională continuă să se schimbe

Administrația publică locală târgovișteană vine cu vești bune la început de an pe ceea ce înseamnă infrastructura educațională! Primarul Daniel Cristian Stan a anunțat că luna viitoare se vor face ultimele amenajări în curtea Școlii ,,Matei Basarab” nr. 13, iar elevii și cadrele didactice își vor relua activitatea într-o unitate de învățământ modernă, la standarde europene.

Singurul lucru care ar putea întârzia revenirea elevilor la Școala 13 ar fi temperaturile scăzute, din cauza cărora nu se va putea asfalta în curtea incintei. Totuși, când temperaturile se vor ridica, atunci vor fi reluate și lucrările. Până acum, stadiul de execuție la unitatea de învățământ menționată depășește 95%.

„Avem foarte multe proiecte pe infrastructura educațională. Dacă timpul ne va permite, vom finaliza amenajările curții de la Școala Gimnazială «Matei Basarab», în luna februarie, iar această să fie redată colectivității de elevi și cadre didactice de acolo. Vă anunț că este un proiect important realizat de noi, va fi o școală foarte modernă, care are un stadiu de execuție deja de peste 95%. Repet, ar fi bine să prindem câteva zile cu temperaturi cât de cât ridicate pentru a putea asfalta curtea școlii. Putem să discutăm și acolo de una dintre cele mai moderne unități de învățământ din țară.

De asemenea, continuă lucrările la Școala Gimnazială «Tudor Vladimirescu»”, a precizat primarul Daniel Cristian Stan. Conducerea Primăriei Târgoviște a mai confirmat că în această perioadă se încearcă obținerea unor surse importante de finanțare pentru reabilitarea unităților de învățământ, Școala Gimnazială ,,Vasile Cârlova” nr. 1 și Școala Gimnazială ,,Radu cel Mare” nr. 10.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Pastilele de iodură de potasiu se vor ridica din farmacii
Americanii vor să construiască o minicentrală nucleară la Doicești!
„Pașaport de vacanță” pentru copii
Extinderea rețelei electrice la Raciu
„Polițiștii vor relua protestele de stradă”
Ratele la credite se pot dubla până la sfârșitul anului!
Lucrările de extindere a primăriei au demarat
Proiect Smart City pentru modernizarea traficului din Târgoviște
Peste 700 de locuri de muncă vacante
„Impozitarea în plus, pentru că nu mai sunt bani la buget, e o greșeală capitală”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Mai există România ca stat unitar și suveran? Nem! (III)

Apropo de buna, amicala înțelegere dintre maghiari și români la firul ierbii. Este un frumos basm autoamăgitor pentru români. Știți ce s-a petrecut cu câțiva ani în urmă la Târgu-Secuiesc? Doi maghiari de rând au fabricat o bombă artizanală, pe care au vrut s-o detoneze la parada trupelor românești cu prilejul zilei naționale de 1 Decembrie. Au fost prinși la timp și băgați după gratii cu îndreptățită acuză de... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale