Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro19.09.2023 00:14

De la CJP Dâmbovița,


A A

Informare pentru beneficiarii pensiei de urmaș

Informare pentru beneficiarii pensiei de urmaș

Casa Județeană de Pensii Dâmbovița (CJP) informează beneficiarii pensiilor de urmaș cu privire la obligația de a prezenta documente referitoare la continuarea studiilor, în conformitate cu Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice și modificările ulterioare. Potrivit dispozițiilor legale prezentate de către conducerea instituției, elevii beneficiari ai unei pensii de urmaș care au împlinit vârsta de 16 ani trebuie să depună o adeverință care atestă faptul că urmează o formă de învățământ organizată potrivit legii pentru anul școlar 2023-2024.

Termenul limită pentru depunerea acestui document este data de 25 septembrie 2023. În situația în care această adeverință nu este depusă până la data menționată, pensia de urmaș aferentă lunii octombrie 2023 va fi reținută la plată, fiind ulterior achitată după prezentarea documentului solicitat.

Este important de subliniat că, din cauza faptului că anul universitar începe la data de 1 octombrie 2023, studenții beneficiari ai pensiilor de urmaș, cu vârsta de până la 26 de ani, nu pot furniza dovada privind continuarea studiilor până la data de 25 septembrie 2023. În acest sens, reprezentanții CJP Dâmbovița au transmis că studenții au obligația de a depune o declarație pe propria răspundere, completată și semnată olograf, până la data menționată, la Casa Teritorială de Pensii. Beneficiarii sunt îndemnați să fie atenți la termenele și cerințele stabilite pentru a evita eventualele întârzieri în acordarea pensiilor de urmaș.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Sanitas la înălțime” promovează și un stil de viață sănătos
Producția de grâu este de 3655 kg/ha, dar recoltatul încă nu s-a încheiat
Activități anticorupție la Primăria Odobești
410 de locuri de muncă vacante
Campania de informare privind dialogul social
113 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Modernizare amplă la Grădinița din Dobra
Construcțiile, pe un trend ascendent în județul Dâmbovița
Satul Suduleni are propria monografie
Vaccinul HPV se eliberează din farmacie


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Un scandal „patriotic” pentru un „Patriot” (II)

Câțiva, tot cu… pornire patriotică, au contrareplicat că, asta e, suntem membri în cea mai puternică alianță militară a planetei, că avem, ca atare, obligații și că suntem apărați de NATO. Care NATO, pe pământ românesc, are desfășurate mii de trupe sub diferite steaguri, și că, dacă Ucraina se va prăbuși, vai și amar va fi de UE invadată de Armată Roșie.

Dar, dincolo de tonul ușor ironic, mai... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale