Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro19.09.2023 00:14

De la CJP Dâmbovița,


A A

Informare pentru beneficiarii pensiei de urmaș

Informare pentru beneficiarii pensiei de urmaș

Casa Județeană de Pensii Dâmbovița (CJP) informează beneficiarii pensiilor de urmaș cu privire la obligația de a prezenta documente referitoare la continuarea studiilor, în conformitate cu Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice și modificările ulterioare. Potrivit dispozițiilor legale prezentate de către conducerea instituției, elevii beneficiari ai unei pensii de urmaș care au împlinit vârsta de 16 ani trebuie să depună o adeverință care atestă faptul că urmează o formă de învățământ organizată potrivit legii pentru anul școlar 2023-2024.

Termenul limită pentru depunerea acestui document este data de 25 septembrie 2023. În situația în care această adeverință nu este depusă până la data menționată, pensia de urmaș aferentă lunii octombrie 2023 va fi reținută la plată, fiind ulterior achitată după prezentarea documentului solicitat.

Este important de subliniat că, din cauza faptului că anul universitar începe la data de 1 octombrie 2023, studenții beneficiari ai pensiilor de urmaș, cu vârsta de până la 26 de ani, nu pot furniza dovada privind continuarea studiilor până la data de 25 septembrie 2023. În acest sens, reprezentanții CJP Dâmbovița au transmis că studenții au obligația de a depune o declarație pe propria răspundere, completată și semnată olograf, până la data menționată, la Casa Teritorială de Pensii. Beneficiarii sunt îndemnați să fie atenți la termenele și cerințele stabilite pentru a evita eventualele întârzieri în acordarea pensiilor de urmaș.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Ziua Națională a României, marcată simplu și frumos
Rata șomajului, în ușoară creștere: 3,07%
Infracțiuni... de weekend
Mesaj de solidaritate față de victimele violenței domestice
Activitate de educație pentru promovarea integrității
Peste 3800 de persoane și-au găsit un loc de muncă
A început campania de vaccinare la vulpi
Realocarea fondurilor pentru tichete CFR
Transport ilegal de deșeuri, oprit de polițiști
Ziua Porților Deschise la noul sediu al Judecătoriei


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La 105 ani de la Marea Unire (I)

S-au împlinit 105 ani de la înfăptuirea unui ideal/vis/năzuință, mai precis spus în limbajul istoricilor, proces logic, adică a României Mari. Căci și la 27 martie, la Chișinău, și la 28 noiembrie, la Cernăuți, și la 1 decembrie din anul de grație pentru români, 1918, deci în trei momente cruciale întemeietoare de Țară s-a produs Unirea cea Mare – toate aceste momente fiind de fapt, acte istorice... [citește tot...]
Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale