Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



12.10.2021 00:20

Editorial


A A

Inconștiență sau iresponsabilitate?

Inconștiență sau iresponsabilitate?

Eu spun, și una și alta. Când țara se ridică, românii ajungând dincolo de limita faimoasei răbdări strămoșești. Vasile Florin Câțu împarte fel de fel de funcții acoliților săi, până și bătăușilor de ziariști, sperând, conform vajnicei liberale Alina Gorghiu, să rămână la butoanele puterii de la palatul Victoria, nici mai mult, nici mai puțin, decât... opt ani. Ei na! Pe ce se vor fi bazând, vorba lui Ilie Moromete, liberalii, că pe remarcabile și strașnice realizări spre binele patriei și al națiunii în niciun caz. O, Doamne, cumplită mai este și agățarea asta cu ghearele și cu dinții de nenorocitul ăla de ciolan al Puterii!

Cîțu ăsta, pe care-l susține până-n pânzele albe – pentru români negre și putrede – președintele Klaus Werner Iohannis, se crede, absurdă părere, cel chemat să salveze România, dar noi ne-am prins că omul ăsta, care doar el se vede în chip de Superman, și ar vrea să-l vedem și noi astfel, deci, ne-am prins că omul ăsta, care nu se dă dus de la Palatul Victoria, are o comandă din afara fruntariilor românești: distrugerea definitivă a României. Și ca să nu cadă la votarea „moțiunii de cenzură”, și, astfel, să nu-i pice din cioc „marea brânză” a Puterii, cică în Parlament să nu fie primiți decât parlamentarii vaccinați anti-Covid-19.

Numai că guvernul nu are nicio autoritate asupra Parlamentului, altminteri dom’ Cîțu se face pasibil de încălcarea Constituției. Dar să revin. Când țara se ridică, fiind posibilă o altă revoluție, guvernarea iohannisto-cîțistă ucigându-le românilor și ultima speranță, să te faci că nu vezi ce se petrece în stradă este o dovadă certă și de inconștiență, și de iresponsabilitate. Căci ce altceva a fost inepția lui Cîțu de a-i acuza pe cei ce-l contestă, pe el și guvernul lui, de cinism, decât un gest iresponsabil de a pune gaz pe focul revoltei.

Și, de la o astfel de guvernanță nemaiavând ce aștepta, singura soluție asta ar fi, încă o revoluție. A venit timpul ca românii să-și ia țara înapoi și în propriile mâini, cu riscul ca acele „forțe oculte”, de pe la Berlin și Bruxelles sau de pe aiurea, care-i „orientează” pe Iohannis și Cîțu, să urle amenințându-ne cu focul iadului. Hai s-o vedem și p-asta!

 

 

George Coandă



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Vot european la 16 ani
Lovituri sub centură… electorale
Actorii instituționali ai politicii de energie
Cine influențează politica de sănătate în UE?
Comunicatul nr. 9, brânci României în gheena rusească (II)
Comunicatul nr. 9, brânci României în gheena rusească (I)
Carambol european
Incertitudini mioritice


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale