Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



31.07.2018 00:08

Editorial sportiv: Lovitura de la colț


A A

Încep meciurile oficiale pentru echipele dâmbovițene

Încep meciurile oficiale pentru echipele dâmbovițene

COSMIN SAVA

 


 

Perioada de pregătire se apropie de final pentru echipele dâmbovițene care activează la nivel național. Chindia Târgoviște, FC Pucioasa și Flacăra Moreni au înregistrat rezultate bune în meciurile amicale din această vară, s-au mișcat și pe piața transferurilor, iar acum așteaptă începutul meciurilor oficiale. Prima dintre ele care are meci oficial este echipa din Pucioasa, care joacă mâine cu Gloria Cornești, în primul tur al Cupei României. Se anunță un meci interesant, în care vor exista orgolii mari, mai ales că anul trecut, în aceeași fază a competiției, Nelu Radu l-a învins pe Cristi Bălașa. Este un meci de urmărit, echilibrat, iar un rezultat e greu de anticipat. Deși Pucioasa pleacă în avantaj, fiind echipa de Liga a 3-a, Gloria Cornești este capabilă să ofere o replică bună. La finalul săptămânii începe și noul sezon al ligii secunde, iar Chindia are parte de un meci dificil, în deplasare la ASU Poli Timișoara. Se anunță un meci interesant, iar trupa lui Viorel Moldovan are nevoie de victorie pentru a începe bine sezonul. Formația târgovișteană s-a mișcat bine în perioada de pregătire, nu a pierdut în meciurile amicale, dar partidele oficiale diferă de testele de verificare. Echipa șia propus promovarea la finalul sezonului, așa că nu mai trebuie să piardă puncte pe drum, trebuie să vină victoria în meciul de la Timișoara. Flacăra Moreni mai are de așteptat până la primul meci oficial, pentru că trupa lui Gabi Paraschiv joacă abia pe 15 august, cel mai probabil împotriva învingătoarei din meciul Cornești- Pucioasa. Până atunci, morenarii, care s-au mișcat bine și în privința transferurilor, continuă pregătirea pentru noul sezon, iar mâine, joacă pe teren propriu, un meci de pregătire cu Metalul Buzău.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Liniște pentru Diego Longo! Nu-l mai deranjați!
Chindia trebuie să iasă din această stare
Echipa lui Miriuță a căzut din teleguță
Sportivii dâmbovițeni merită mai mult
Ieșirea din infern
Să salvăm Chindia de la retrogradare!
Mai e puțin...
E nevoie de puncte!
În linie dreaptă către noua stagiune
Proiect interesant


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale