Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



19.10.2021 00:20

Editorial


A A

Idiohabarniștii și furia din stradă

Idiohabarniștii și furia din stradă

Cred că suntem luați, și de fraieri și de proști, de ăia care, de 32 de ani, ne conduc destinul național ca urmare a... votului nostru liber exprimat. Așa cum o face acum d-alde... expiratul premier Cîțu. (O, Doamne, n-am nimic cu numele oamenilor, că doar la naștere, nu ei și-l aleg, dar Cîțu acesta nu rimează deloc cu funcția înaltă de prim-ministru, prea aduce a... cuțu. Dar, de fapt încă este cuțu lui Iohannis.

Na, mi-am dat și eu democratic, cu părerea. Basta!). Cică, a zis-o Cîțu de la pupitrul Palatului Victoria, România a înregistrat o creștere economică, atenție foarte mărită, care se regăsește în buzunarele locuitorilor patriei. Dar ei, văzând că în buzunarele lor bate de fapt crivățul, o iau razna, prin lumea largă, căutându-și, dacă nu un trai mai bun, măcar unul decent, chiar și pe vremea apocaliptică a covidului/varianta Delta, asta de ne bântuie acum. Cât tupeu trebuie să ai ca să minți în halul acesta!

Circulă ideea și în majoritatea presei și în opinia publică, și nu este deloc departe de adevăr, doar că – dați-mi voie să introduc un amendament – habarniștii ăștia știu prea bine ce fac, și tocmai de aia mințile raționale, deci, în cunoștință de cauză, îi văd ca pe niște idioți habarniști, pe scurt, idiohabarniști care, fără nicio tăgadă, sunt practicanți, neștiind ce sunt alea scrupule, ai înaltei trădări.

Căci, ce este un ministru al Sănătății care refuză bani europeni pentru procurarea de medicamente anti-covid, condamnându-i astfel pe români la moarte, sau ce sunt niște miniștri care s-au repezit hulpavi - pentru ei și apropriații lor, în de-ale afacerismului - în euroii puși la dispoziția României prin Programul Național de Redresare și Rezistență/PNRR, ori care nu vor ca un mare obiectiv industrial (a se vedea cazul Combinatului de Oțeluri Speciale de la Târgoviște) să reintre în proprietatea națiunii române, lăsându-l să-l distrugă insolvența?

Sunt idioți toxici, iar pentru înalta trădare „habarnistă” ar trebui să fie condamnați nu la pușcărie, ci la ocnă pe viață. Furia românașilor dă deja în clocot. Și nu va mai fi manipulată!

 

George Coandă



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Haosul public și distrugerea națiunii române
Să nu ne uităm istoria
Mincinoșii lui Putin (II)
Mincinoșii lui Putin (I)
Prioritățile UE în 2025
Capitalism…comunist bruxellez
România în 2025
"Schimbare de gardă" la Universitatea "Valahia"
Mulțumim, Europa!
Păi ce, e de colo să ai șefia NATO pe mână!?


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale