Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro06.10.2021 00:20

Editorial


A A

Iată adevărul: Klaus Iohannis a fost învins la „moțiunea de cenzură” (I)

Iată adevărul: Klaus Iohannis a fost învins la „moțiunea de cenzură” (I)

Marți, 5 octombrie a.c., a fost să fie „ziua moțiunii”, a uneia de cenzură împotriva unui executiv – știți care, „guvernul meu”, adică al lui Klaus Werner Iohannis – care, condus de Superman Cîțu, a dus țara direct cu oiștea-n gard și de aici peste buza prăpastiei, acoperită de zăbranicul cumplitului al 4-lea val al pandemiei de Covid-19. Anul cu „guvernul meu” la cârma României a fost unul vai de streaua și de mama noastră!

Dar, urmărind intervențiile în plenul Parlamentului, spectacolul deșărtăciunii moral-politice a fost unul de-a dreptul halucinant, și ar fi fost vesel dacă n-ar fi fost unul grotesc, și de pildă, mă gândesc la ceea ce au dat pe gură vorbitorii de la USR care, minunea minunilor, au fost loviți de o ciudată amnezie, uitând că bizarul lor partid neomarxist a fost prezent în guvernarea struțocămilă penelisto-useristoplusist-udemerist, cu alte cuvinte nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase. De bla-bla-urile celor de la PNL rămâne cum știm, au fost mârâielile unor perdanți în fața istoriei și a românilor.

De fapt, partidul acesta de multă vreme și-a trădat propria istorie, și mai abitir de când, într-un mod mai mult decât surprinzător, Klaus Werner Iohannis i-a devenit prezident înainite de a fi ajuns chiriaș la Cotroceni. Ah, da, cred că v-ați prins la șpilul votului care a făcut să treacă „moțiunea de cenzură”. În fond, moțiunea a țintit dincolo de Cîțu-Mîțu, cum l-a poreclit Ion Cristoiu, un yesman, a țintit, deci, spre Klaus Werner Iohannis.

De aia, actualul președinte al republicii, nu și-a ascuns – calmul nemțesc lăsându-l – nervozitatea în ultima vreme. Și că Domnia-sa a fost ținta, a reieșit din intervențiile în plin ale celor de la PSD și AUR. Iar cât privește aceste formații politice, mă întreb – și gândul mă duce în mod special la PSD – dacă, marșând pe ideea alegerilor anticipate, își dau seama că și-au asumat un risc politic uriaș, în condițiile unei pandemii fără sfârșit și a unei ierni care se anunță extrem de viforoasă. Breaking-news: „guvernul meu” al lui Klaus Werner Iohannis a picat… cu brio. Cum nu a mai căzut niciunul până acum. 281 de voturi pentru moțiune!

(va urma)

George CoandăComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Încrederea într-un Guvern (II)
Încrederea într-un Guvern (I)
Un moment de răscruce politică
Narațiunea politică a următorilor trei ani europeni (II)
Narațiunea politică a următorilor trei ani europeni (I)
O trăim și pe-asta: bulgarii ne aprind becurile (!?)
Taxa pe lux...
Al cincilea val letal...
Inconștiență sau iresponsabilitate?
Acum ori niciodată…
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale