Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



23.09.2022 00:09

Remiză în derby


A A

Gura Șuții și Ziduri au luptat frumos

Gura Șuții și Ziduri au luptat frumos

* După cinci runde, Recolta Gura Șuții ocupă locul 2 în clasament, cu 10 puncte, în timp ce formația din Ziduri este pe 9, cu 7 puncte.

 

Derby-ul ultimei runde la nivelul Ligii a 4-a s-a disputat la Gura Șuții, acolo unde echipa locală, Recolta, a întâlnit campioana din ultima stagiune, Roberto Ziduri. Meciul a fost unul de o calitate bună, încheiat la egalitate, 2-2. Partida a fost echilibrată, iar cele două tabere au transmis la finalul partidei că rezultatul a fost unul echitabil.  După cinci runde, Recolta Gura Șuții ocupă locul 2 în clasament, cu 10 puncte, în timp ce formația din Ziduri este pe 9, cu 7 puncte. Mâine, echipa din Gura Șuții joacă în deplasare la liderul CSM Fieni, în timp ce Ziduri primește vizita celor de la Bradul Moroeni.

Olteiu: „Rezultatul este echitabil”

Ion Olteiu, antrenorul formației Roberto Ziduri, a transmis că partida a fost una echilibrată și că este devreme să se vorbească despre echipa care va câștiga campionatul în acest sezon. „Un meci între cele mai bune echipe din județ. Rezultatul este echitabil, o repriză a lor, una a noastră. Nu comentez arbitrajul, din punctul meu de vedere a fost un arbitraj corect, nu putem să dăm vina pe arbitraj. Felicit echipa de la Gura Șutii pentru fair-play, o echipă bună, cu un antrenor foarte bun, iar noi ne jucăm șansele. Este un campionat lung, degeaba vorbim acum cine promovează, sunt surprize în fiecare etapă. Mergem înainte. Obiectivul este primul loc, vedem la finalul turului dacă suntem acolo, dar obiectivul este promovarea. Patronul este lângă băieți, patronul s-a întors special din vacanță, din Turcia, pentru a fi alături de băieți la acest meci”.

Rotaru:„Sper să putem aduce jucători în iarnă”

De partea cealaltă, Marius Rotaru, antrenorul echipei din Gura Șuții, a spus că își dorește ca echipa lui să se întărească în iarnă, pentru a-și putea propune obiective îndrăznețe. „Un meci foarte echilibrat, rezultatul este echitabil. Prima repriză a fost echilibrată, noi am început crispați jocul, dar a doua parte a fost mai deschisă, pe final se putea întâmpla orice, s-a jucat cu garda jos. Rezultatul de 2-2 este echitabil. Obiectivul pentru acest sezon este să fim aproape de echipele de sus. Noi nu am avut dreptul să facem transferuri în acest an, am avut interzis în prima perioadă de transferuri. Am un lot subțire numeric, sper ca din iarnă să putem aduce jucătorii pe care îi dorim și să ne putem bate la primul loc”.

 

 

 

Cosmin Sava



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Urban Titu și Roberto Ziduri, un duel spectaculos
Chindia, comedie sau tragedie?
Voința Bezdead preia șefia în Seria Nord
Aninoasa pregătește sărbătoarea promovării
Chindia, o nouă dezamăgire
Bate vântul păpădia, ca Pandurii pe Chindia
Flacăra, prima victorie din 2024
Primul eșec din play-out
CSM Târgoviște a ratat calificarea în finală
Chindia, pe podium la fotbal feminin


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Lovituri sub centură… electorale

Din punct de vedere politic electoral, se pare că poporul român nu se poate vindeca, mai ales „clasa politică”, grotescă și iresponsabilă. Au trecut 35 de ani de la ceea ce încă numim „revoluția română”, și visul democrației ideale s-a spulberat în deșertul… deșertăciunilor și rătăcim năuci printr-o Uniune Europeană care, existențial, ne-a aruncat într-un haos distopic.

[citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale