Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



12.04.2021 00:07

Editorial sportiv:: Lovitura de la colț


A A

Greul abia acum începe

COSMIN SAVA


Chindia Târgoviște nu a reușit să câștige meciul cu FC Argeș, ultimul din sezonul regular, și a ajuns în play-out, acolo unde o vor aștepta nouă meciuri extrem de dificile, la finalul cărora echipa pregătită de Emil Săndoi trebuie să se claseze cât mai departe de locurile retrogradabile sau care duc la baraj. Așteptările au fost mari înaintea meciului cu FC Argeș, iar lucrurile păreau a merge în direcția potrivită, după golul lui Denis Dumitrașcu, însă Chindia a făcut o a doua repriză slabă și s-a văzut învinsă, rezultat care a produs nemulțumire în tabăra echipei târgoviștene. Emil Săndoi nu a avut la dispoziție mulți jucători cu experiență, care să știe cum să gestioneze momentele dificile ale unui joc, iar acest lucru s-a văzut. Nu cred că lupta pentru play-off a fost pierdută în ultimul joc, cu FC Argeș, ci au existat mai multe momente pe parcursul acestui sezon, în care s-ar fi putut câștiga mai multe puncte, dacă exista mai multă concentrare și se evitau anumite greșeli personale. Sigur, au fost și multe greșeli de arbitraj împotriva Chindiei, am asistat la o fază controversată chiar și în meciul cu FC Argeș, la penalty-ul acordat formației piteștene, însă timpul nu poate fi întors, important este modul în care echipa lui Emil Săndoi va arăta în play-out. Obiectivul Chindiei în acest sezon este evitarea retrogradării, iar calea cea mai ușoară pentru îndeplinirea acestuia ar fi fost calificarea în play-off. Din păcate, elevii lui Emil Săndoi nu au reușit acest lucru, însă trebuie să treacă rapid peste dezamăgirea provocată de faptul că au ratat unul dintre primele șase locuri, pentru că urmează duelurile din play-out, în care fiecare punct contează. Vor urma jocuri dificile pentru Chindia, iar elevii lui Emil Săndoi trebuie să rămână la fel de uniți, pentru că vor exista momente grele în acest play-out, peste care vor putea trece doar dacă luptă împreună.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Eugen la 12.04.2021 13:38

Sandoi asta ar trebui sa exerseze suturi la poarta adversa ca n-a inscris decat 24 goluri, cea mai slaba rchipa din liga 1 la goluri marcate...A jucat defensiv in multe meciuri, numai cu FC Arges a facut-o de oaie si a incasat multe goluri...Trebuie sa fie mai ofensiv...Dupa meciul castigat cu Clinceni din retur a avut in parcurs foarte prost. A mai obtinut 10 puncte in mai bine de 10 etape...Aici a pierdut play- off- ul...Tactica proasta. Si la Pitesti putea sa le spuna sa se puna pe 2 linii si sa aw apere toata repriza...Vedea ce iesea...El s- a complicat mult, nu a stiut sa gestioneze momentul...Este un antrenor neispirat si prea preventiv...Nu stie sa pu a jucatorii in valoare. A antrenat un sezon intreg...Trebuia ss daca mai mult cu aceasta echipa...Este greu in play- out. Sici poti retrograda...Pierzi 2 -'3 meciuri si gata cu retrogradarea...El cred ca va gresi si aici mult in play- out...Va fi supus mult presiunii de a nu retrograda...Si va gresi...Sa dea domnul ss nu fie asa, dar eu presimt asta...Este un antrenor care nu se exteriorizeaza, tine mult in el, nu as dori sa fiu in pielea lui...Eu i-as croseta multvpe acesti jucatori pt ca au potential unii din ei...Daca o lasa moale va iesi prost...Sa speram ca va ramana si sezonul asta in liga 1. Bafta !


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița
Urban Titu și Roberto Ziduri, un duel spectaculos
Chindia, comedie sau tragedie?
Voința Bezdead preia șefia în Seria Nord
Aninoasa pregătește sărbătoarea promovării
Chindia, o nouă dezamăgire


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Vot european la 16 ani

Lucruri noi se întâmplă în inima Europei. Belgia a decis oficial să invite și tinerii între 16 și 18 ani să voteze pentru alegerile europene din 9 iunie 2024. Este o mișcare interesantă și potențial încurajatoare pentru implicarea reală a tinerilor în procesul democratic. Prin încurajarea participării lor în alegeri încă de la o vârstă fragedă, Belgia promovează educația... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale