Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro28.09.2021 00:08

După 47 de ani de activitate


A A

Gigi Ionescu s-a retras din fotbalul județean

* Eveniment special sâmbăta trecută la Titu, unde venerabilul observator a avut parte de o festivitate de retragere emoționantă. Acesta a fost premiat de președintele AJF Dâmbovița, Ciprian Prisăcaru, pentru cei 47 de ani activitate în slujba fotbalului

 

Eveniment special sâmbăta trecută la Titu, unde venerabilul observator Gheorghe Ionescu a avut parte de o festivitate de retragere emoționantă, părăsind scena fotbalului dâmbovițean în aplauzele asistenței. Nea Gigi, cum îi spun prietenii, a fost premiat de președintele AJF Dâmbovița, Ciprian Prisăcaru, pentru cei 47 de ani activitate în slujba fotbalului.

Repere din cariera lui Gheorghe Ionescu

Vă prezentăm câteva repere din cariera domnului Gheorghe Ionescu. A debutat ca fotbalist în anul 1971 la Gloria Târgoviște. A absolvit Școala de Arbitri în anul 1974. A arbitrat primul meci în data de 15 septembrie 1974, iar ultimul pe 20 aprilie 1991. A promovat din arbitru stagiar, în arbitru categoria a II-a (august 1976), arbitru categoria a I-a (iunie 1978), arbitru republican (septembrie 1983), atingând vârful de carieră ca arbitru asistent la Divizia B. A arbitrat 850 de jocuri, dintre care 364 la centru și 486 la linie.

Ca arbitru activ, în anul 1995, a făcut parte din Comisia de delegări a arbitrilor, poziție pe care a mai ocupat-o în perioada 1997-1999. A fost membru în Comisia de Disciplină din cadrul AJF Dâmbovița (1996 și 2000 – 2003). A fost secretar al Comisiei de Disciplină din cadrul AJF Dâmbovița (2003-2021). A fost vicepreședinte al Comisiei Județene de Arbitri Dâmbovița (1999-2000). A fost observator în cadrul AJF Dâmbovița din anul 1991 și până astăzi, 25 septembrie 2021.

C.M.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

În premieră la UEFA Regions Cup
Florin Anton și Marius Rotaru, antrenorii Selecționatei AJF Dâmbovița
Roberto Ziduri rămâne lider
Medalii la Campionatul Național de Karate Shito Ryu Tradițional
CSȘ Târgoviște, prima campioană județeană a sezonului
CSȘ Târgoviște este campioana județului la U15
Spectacol total la Corb Adventure Days 2021
Remiză albă între Străjerii și Ziduri
Acțiune pentru formarea Selecționatei Dâmbovița U14
Un nou sezon dificil la baschet
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Bulina roșie (II)

Mobilitatea este ceva fantastic în Europa. Ne-am bucurat în 2002 când nu am mai fost nevoiți să avem acele vize infecte. Deși intrați în Uniunea Europeană în anul 2007, doar în 2014 românii au putut să lucreze fără restricții în Uniunea Europeană. Atunci practic s-a desăvârșit mobilitatea europeană a românului.

Criza pandemică ne-a adus... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale