Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



12.02.2020 00:09

Box


A A

Gabriel Ștefan, medaliat cu bronz la seniori

Gabriel Ștefan, medaliat cu bronz la seniori

❚ Sportivul antrenat de Gheorghe și Alexandru Stan, a boxat exemplar în ringul ieșean, fapt ce a dus să își adjudece medalia de bronz, în limitele categoriei 81 de kilograme ❚ „Gabriel, dar și noi, am făcut eforturi și sacrificii pentru a ajunge la un asemenea rezultat. Este o performanță care pune Dâmbovița pe harta boxului românesc în acest an. Am avut parte de o săptămână extrem de intensă în ring”, a precizat antrenorul Gheorghe Stan

 

C.M.

 


 

Unul dintre sportivii de mare viitor ai secției de box din cadrul Clubului Sportiv Târgoviște, Gabriel Ștefan (19 ani), a participat săptămâna trecută la Campionatele Naționale de box pentru seniori, găzduite de Sala Sporturilor din Iași. Deși a luptat cu sportivi mai mari de vârstă, Gabriel a reușit să urce pe podiumul de premiere. Ștefan Gabriel, antrenat de Gheorghe și Alexandru Stan, a boxat exemplar în ringul ieșean, fapt ce a dus să își adjudece medalia de bronz, în limitele categoriei 81 de kilograme.

„Este un rezultat mare”

Medalia de bronz adjudecată de pugilistul clubului târgoviștean a venit după numeroase sacrificii făcute de sportiv în ultima perioadă. „Este un rezultat mare pentru Gabriel, dar și pentru clubul nostru. Este foarte greu să urci pe podium la nivel de seniori. Gabriel, dar și noi, am făcut eforturi și sacrificii pentru a ajunge la un asemenea rezultat. Este o performanță care pune Dâmbovița pe harta boxului românesc în acest an. Am avut parte de o săptămână extrem de intensă în ring”, a precizat antrenorul Gheorghe Stan. În urmă cu un an, Gabriel Ștefan a intrat în posesia medaliei de argint la Campionatul Național de box U22-seniori. Prin bronzul câștigat de Gabriel Ștefan la Iași, secția de box a Clubului Sportiv Târgoviște a ajuns în top la nivel național.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Succes important pentru Flacăra
Ce urmează la Chindia?
Pucioasa s-a impus lejer
Urban Titu, un nou pas spre titlul județean
Înfrângere dură în meciul decisiv
Viitorul Aninoasa a promovat în Liga a 4-a
Chindia are licență, dar jocul lasă de dorit
Finala mică merge în decisiv
CSM Târgoviște a avut avantaj
Titu se impune clar în derby


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Moldova cu inimă, minte și literatură

Acum vreo 5 ani descopeream potențialul Republicii Moldova de a intra în Uniunea Europeană. Fiind la Euractiv, la Bruxelles, mi-a plăcut povestea Ministrului de Externe de atunci, Nicu Popescu, iar apoi video-interviul cu Natalia Gavriliță, Prim-ministru, mi-a confirmat că strategia țării este pe direcția bună.

Unii moldoveni mă întreabă de ce îi ajut? Le răspund simplu, fără nici o ezitare.... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale